• 1
  • 2
  • 3

2012-02-20 Måndag

Då var ännu en BigBenStandUpVecka till ända och ska man summera den kort så Kan man säga att det är fantastiskt kul att så många Roliga, kreativa och talangfulla människor vill komma och köra på BigBenStandUp.

Jag vet att jag börjar bli tjatig. Men i TIDAGS var det den bästa kvällen hitintills på IMPRO COMEDY KAOS. Det kan bero på att vi improviserar om hela konceptet inför gång men nu tror jag att vi börjar närma oss. Det är klart att det blev roligt när de som improviserade var Jessica Andersson, Anders Bergström, Kalle Bergqvist, Ola Aurell, Henrik Blomkvist, Nisse Apfelrahm Hallberg och Aron Flam. Publiken var verkligen med från första scenen och hela vägen in i mål. Vi hann till och med en utröstning med amerikanska sitcom-suckar och allt.


Torsdagen var fullproppad med roliga komiker som tillexempel Nathalie Söderqvist, Farzad Nouri, Simon Garshasebi, Beatrice Linder, Martin Soneby, Ola Aurell, Pernilla Hammargren, Alexej Manwelove, Fredrik T Olsson och Isak Jansson. Jag kan bara upprepa det jag skrev tidigare. Väldigt roligt att alla dessa komiker vill komma och utvecklas på BigBenStandUp.

Söndagskvällen avslutades av 2012 års bästa nykomling, Martin Lagos. I galleriet på vår sida så ligger det ett foto från när han var stammis på BigBenStandUp innan han börja köra själv. Han har kommit en lång bit på väg i sin standup karriär. Det blev mycket snack om Alla Hjärtans "jävla" Dag som Martin Soneby utryckte det.

Cecilia von Strokirch gjorde en cover på Ranelids och Sara Lis "Mirakel" som föll i god jord. 

Martin Krantz fick tre ämnen från publiken, i början på kvällen som han skrev material på under showen. Han lyckades på ett mycket imponerande sätt få till det.

David T. Weaver avslutade första akten och hade hela lokalen med sig när han spelade upp en scen ur COPS.

Niklas Folkegard visade ännu en gång att det går att vara rolig även ovanför bältet

Framförallt ska Henrik Blomkvist ha en extra stjärna i himlen för sin insts som

konferencier. han fick med sig både de blygaste tjejerna och de hårdaste killarna i publiken.