• 1
  • 2
  • 3

2012-02-27 Måndag

Då var det måndag igen och tid att reflektera över veckan som gått. Det går fort när man har kul och det har vi verkligen. Man kan bara konstatera att publiken fortsätter att älska BigBenStandUp och man kan konstatera att nivån på kvällarna aldrig har varit högre.


Tisdagens ImproComedy blev en riktigt charmig kväll. Det är trevligt att fler och fler börjar hitta sig till ImproComedyKvällarna. Vi har hittat ett format som vi kommer försöka hålla oss till ett tag. Vi kallar det "Alla-Mot-Alla". Det går enkelt ut på att komikerna improviserar scener i olika konstalationer. Varje scen får poäng som huvuddomaren och publiken röstar fram. Den komiker som varit med i flest bra scener vinner. Kommentarerna från publiken har varit: "ImproComedy är nästan roligare än SandUp". Jag vet inte om det stämmer, men jag vet att de som var där i tisdags fick en väldigt rolig föreställning.

Torsdagen var fullproppad med roliga komiker som tillexempel Christer Engqvist, Robert Kreitz, Johan Lindberg, Peter Drake, Jim Croon, Michael Frasse Thunander, Mathias Heldevik, Tobias jakobsson, Christopher Linnell, Behrad Rouzbeh, och Greg Poehler. Jag kan bara upprepa det jag skrev tidigare. Väldigt roligt att alla dessa komiker vill komma och utvecklas på BigBenStandUp.

I Söndags blev det en lång kväll men det var inget som någon kände av då det också var extremt mycket folk och extremt roliga komiker. Det var oerhört imponerande att alla var så pofisionella och höll sina tider. Ett stort tack till Evelyn Mok, Thanos Fotas, Paul del valle, Hanna Danmo, Zeid Andersson, Aron Flam,  Anoshirvan Parvazi, Ben Richards, Johan Ranner, Nisse Apfelrahm Hallberg, Sebastian Widman Ola Söderholm, Elina Du Rietz, Adeel Faqih och Dominic Henzell.

Framförallt ska Simon Gargesby ha ett extra stort tack för att han höll ihop kvällen med en fast hand genom att han hjälpa komikerna att hålla tiderna och han fick med sig både de blygaste tjejerna och de hårdaste killarna i publiken i början på kvällen.