• 1
  • 2
  • 3

15-års jubileét..

Vilken magisk kväll det blev igår.. Trodde inte att det skulle dyka upp så många som det gjorde, med tanke på att det var VM-final igår också..

Big Ben firade 10-årsjubileum, samt även show nr 800..

Det blev väldigt snabbt fullsatt i lokalen. Publiken var taggad till tusen. Likaså komikerna som levererade som om det vore deras sista show någonsin..

Ni som inte var där igår missade den härliga stämning som rådde i lokalen. Publiken var verkligen i symbios med komikerna.. Det var en magisk kväll och att fått ha varit där och vara med om detta, den värme som rådde där är någon jag tror alla som var där igår sent ska glömma..

Tack för dessa 10 underbara år. Nu riktar vi blicken mot 10 nya underbara år..

Stort tack till publiken som alltid kommer och tittar. Ni vet inte hur mycket ni betyder. Utan er vore Big Ben ingenting..

Stort tack till alla komiker som kom igår. Kodjo Akolor, Ola Aurell, Johan Ranner, Behrad Rouzbeh plus ett antal komiker till..

Tack! 

2018-08-19 Tisdag

Nu får publiken bestämma hur ofta komikerna får komma och uppträda på BigBenStandUp.

1. Registrera dig med länken "Rösta/Boka" i menyn ovan

2. Välj sedan "Skapa konto" (Välj Publik)

3. När du har registrerat dig och loggar in får du rösta på tio slumpvis utvalda komiker.

4. Man får ange hur rolig en komiker är mellan 1-10, där 10 är "kissar-på-sig-inombords-rolig" och 1 är småroligt.

2018-01-28 Tisdag

2017 på BigBenStandUp har varit fantastisk. Det har varit fullt tre dagar i veckan. Tisdag, Torsdag och Söndag. BigBenStandUp har INTE haft uppehåll under julhelgen. Vi blev posetivt överaskade att så många kom för att bli underhållna Vi körde dagen innan och dagen efter julafton samt  dagen innan och dagen efter Nyårsafton. Ett extra stort tack till alla er som kom och julvackade med oss.

I Måndag

Vi har utökart med att köra varje måndag. Precis som på Torsdagar kör vi första halvan på engelska. Till att börja med var det lite mindere med folk men nu är  det fullt husprecis som det ska vara.

I Tisdgas
var det StandUp och ImproComedy som vanligt. Vi hade fint besök från PRESENS som enligt oss är Sveriges roligaste improvisatörer.

Det var fantastiskt roligt. Om ni missade det så kommer PRESENS snart igen. De har planerat att kommam alla ojämna veckor.

PRESENS humor påminner om StandUp när det gäller direkthet och interaktion med publiken, fast med den skillnaden att det inte finns något skrivet och repeterat material.

I Torsdags
Var det fullt hus igen och publik ända upp i trappen som i gamla dagar. På scenen kunde man se Leon Berg, Jana Sabanova, Henrich Harder, Simon Garshasebi,  Michael F. Thunander, Daniel Nord,David T. Weaver och
Adeel Faqih när de körde sitt material på engelska.

I Söndags
Det verkar vara en tränd nu. De senaste Söndagarna har varit packade med publik så även denna Söndag. Som tur var kom det en hel rad av roliga komiker som kunde underhålla den stora skaran som kommit för att skratta. På scenen såg ni
Per Robin Gustavsson, Wille Sahlstedt, Thomas Norstedt, Fernando Hermansson, Mikael Sand, Ryan Bussell, Ingella Metvåell, Jim Croon, Jonte Tengwall och Al Pitcher. Al glänste som solen själv. Han ska ut på en ny turné och vi är säkra på att det kommer bli en lika stor succce som den förra turnén.

Under sommaren körde vi varje dag. Trots värmen var det full.

 

Nu laddar vi om för en ny säsong och vi kör naturligtvis ikväll (28 jan). Hoppas du vill komma och göra oss sällskap.