• 1
  • 2
  • 3

Om Oss

BigBenStandUp har gått från att köra StandUp för trötta fyllon som sov i jordnötterna till att bli Stockholms hetaste standupscen.

BigBenStandUp vill ge dig och dina vänner chansen att upptäcka en avslappnad StandUpKlubb, med bra musik och roliga människor både på och framför scenen.

BigBenStandUp är ett ställe man kan komma tillbaks till varje vecka och bara hänga. Det blir aldrig tråkigt, det är nya komiker och nya ämnen varje vecka, Ingen BigBenStandUpKväll är den andra lik.

BigBenStandUp har kört varje vecka utan uppehåll i åtta år nu, vecka efter vecka, midsommar, jul och nyår. De som var med när BigBenStandUp startade är idag etablerade komiker som Petra Mede, Björn Gustafsson, Soran Ismael, Hasse Brontén och många många fler.

BigBenStandUp bjuder på framtidens roligaste och ni får vara med när Sveriges mest etablerade testar nya idéer. Var med när de ny komiker karriärerna startar, men glöm bara inte bort vart ni såg och hörde dem nya först.

För att se vilka som varit nere besök vårt fotogalleri.

Det är bäst att komma i god tid om man vill få en bra plats, men man kan alltid ta en öl i baren. Klubben startar klockan 20, men restaurangen är öppen redan kl 19 innan om man vill äta en bit.