Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Big Ben StandUp Winner

Big Ben Söder Varje Dag

Det är humor i världsklass på Big Ben  söder scen

BigBenStandUp every day with awsome feeling on stage


"Utan denna klubb skulle den tredje vågen av svensk standup aldrig varit möjlig. Sveriges äldsta rookieklubb har gett storheter som Björn Gustafsson, Petra Mede, Kojo Acolor, Kristoffer Appelquist, Messiah Hallberg och David Sundin möjlighet att växa i en jordmån av nyfiken publik. Sjuton år efter starten är klubben lika vital som alltid och har utvecklat sitt koncept med engelska kvällar och improvisationshumor. Det är en ära att tacka Tomas Bonderud och BigBenStandUp!"

(Özz Nûjen, Jurynsordförande, Hederspris SvenskaStandUpGalan)"Det som är mest unikt med BigBenStandUp är ändå att de kört varje vecka utan uppehåll under de senaste 17 åren. Det finns det nog ingen annan klubb i världen som gjort".

BigBenStandUp bjuder vecka efter vecka på framtidens roligaste komiker och ni får vara med när Sveriges mest etablerade komiker testar nya idéer.
Några av de komiker som varit nere och slipat sina skämt är Magnus Betnér, Johan Rheborg, Felix Herngren, Måns Möller, Johan Glans, Robin Paulsson, David Batra, Marika Carlsson, och Henrik Schyffert.


Events

BigBenStandUp every night girl with gitar

Måndag, Tisdag & Onsdag

Oslipat,  nytt och Roligt

På MÅNDAGAR,TISDAGAR och ONSDAGAR experimenteras det lite mer än vanligt. BigBenStandUp är först i Sverige med att låta publiken bestämma vad komikerna ska skämta om. Det blir traditionell StandUp också.


Read More


BigBenStandUp every night with a awsom feeiling dance

Thursday INTERNATIONAL

International Comedy

Varje TORSDAG byter BigBenStandUp språk till engelska. Svenska och internationella komiker slipar sina engelska skämt för att eventuellt kunna köra StandUp utomlands. På slutet av kvällarna har vi bjudit in de allra bästa komiker som kör på svenska.


Read More


BigBenStandUp every night with awsome feeling wimen with drink

Fredag, Lördag & Söndag

Bästa Förfesten i Stan

På FREDAGAR, LÖRDAGAR och SÖNDAG blandar BigBenStandUp nya och erfarna komiker från RAW, Norra Brunn, Parlamentet, Solsidan och direkt från gatan. Det är alltid den bästa starten på en rolig kväll.


Read More