Robin Berglund – Finurlig Charmör på Scen och Twitterkung

Möt Robin Berglund – Komikern, Manusförfattaren och Twitterkungen

Robin Berglund är inte bara en komiker och manusförfattare utan även känd som en av de mest charmiga personligheterna på scenen. Han har etablerat sig som en twitterkung och har skapat en succépodcast, ”Mina Vänner-boken”, som har lockat till sig närmare 300 vänner. Dessutom hörs han som programledare i den populära podden ”Fotbollsmorgon”.

Mina Vänner-boken – En Podd Sensation

Robin Berglund är hjärnan bakom poddsensationen ”Mina Vänner-boken”. På scenen levererar han en energisk och finurlig standup i en 6/5-delstakt, vilket skapar en humorfylld Rush.

Helloooooo kids!

Robin Berglund, en komiker, manusförfattare och poddare, hälsar på sitt unika sätt – ”Helloooooo kids!” Han är inte bara en begåvad live-komiker utan har även gjort sig ett namn på sociala medier. På Twitter imponerar han med genomtänkta och roliga one-liners, vilka delas på Instagram under premissen ”Förra veckan tänkte jag så här…”.

En Mångsidig Underhållare

Utöver att skapa skratt på scen och i poddar har Robin Berglund gjort sig känd som en mångsidig underhållare. Med sin charm och finurliga humor har han inte bara byggt upp en trogen publik utan också knutit nära 300 vänner genom sin unika podcast.

Robin Berglund – En Finurlig Charmör

Möt Robin Berglund, mannen som balanserar finurlighet och charm på scenen. Han är inte bara en komiker utan en underhållare som omfamnar olika plattformar för att sprida glädje och skratt. Missa inte chansen att följa med på Robins resa genom humorvärlden!

Robin Berglund _

Information om Robin Berglund _

Hemsida: https://robinberglund.se/