Albin Olsson: Göteborgska Skrattbomber och Standup-Guru!

Träffa Albin Olsson – Komikern med Västkustska Charmen!

Albin Olsson, den obändiga komikern som ständigt balanserar på gränsen för det olämpliga och ännu värre, tar standupscenen med storm! Med sin förtrollande västkustska charm får Albin publiken att skratta åt precis vad som helst. Han är inte bara en standup-stjärna utan också en central del av poddsuccén Kafferepet.

Albin Olsson – En Mästare från Göteborg

Albin är en av de briljanta hjärnorna bakom humorgruppen Specialisterna. Gruppen, bestående av Albin Olsson, Simon Gärdenfors, Anton Magnusson, och Petrina Solange, har skapat en våg av skratt genom sina unika framträdanden.

Göteborg till Stockholm – Standup i Världsklass

Från Göteborg till Stockholm har Albin erövrat hjärtan och skapat komisk magi. Han är en återkommande stjärna på scener som Big Ben StandUp till Norra Brunn och har turnerat landet runt med sin humorshow. Han har varit aktuell med ”Jag vill vara Håkan”, där han sätter sin egen twist på låtar inspirerade av Håkan Hellström. Albin är alltid redo att leverera standup av högsta klass – ett evenemang du inte vill missa!

Specialisterna Comedy Club och Standup-Turné

Utöver sin framstående karriär som standup-komiker är Albin en flitig podcast-programledare och en av hjärnorna bakom Specialisterna Comedy Club i Stockholm. Han har även charmat publiken under standup-turnén ”Känd från podcast.”

Håll utkik efter Albin Olsson: För Oförglömliga Skrattögonblick!

Albin Olsson är den komikern som tar humor till nya höjder. Han behärskar en rad evenemang, från standup-shower till poddar och festivaler. för en  oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje med Albin Olsson – en mästare av komisk konst!

Albin Olsson _

Information om Albin Olsson _

Hemsida: https://www.instagram.com/albin0lsson/