Artiklar

Denna artikelserie kommer att lyfta fram svenska komikerprofiler och erbjuda dig standup-inspiration och humorunderhållning. Jag kommer att diskutera hur standup-humor kan påverka samhällsförändringar och bryta tabun genom opinionsbildning.

Artiklar2023-11-28T14:44:32+01:00

En unik serie av artiklar om StandUp

10 Humorshower 2024 du inte vill missa

Skrattets Medicin: 10 Humorshower du inte vill missa! Stand-up comedy har blivit en av de mest populära formerna av underhållning, och det är ingen tvekan

StandUp Comedy mot stress

Skratta Bort Stress och Dina Problem! Stress och ångest är vanliga bekymmer bland unga vuxna idag. Den moderna livsstilen med dess krav och press kan

En unik serie av artiklar om StandUp

Denna artikelserie kommer att omfatta allt från skämt och inspirerande berättelser från komikernas resa till konkreta tips för att övervinna scenrädsla och nervositet, samt stärka självförtroendet inför ditt nästa framträdande. Vi kommer att utforska olika aspekter av standup-världen, inklusive open mic-övningar på olika komikscener och standup-klubbar runt om i Sverige. Du kommer att få insikt i evenemang som äger rum i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skåne, Helsingborg, Gävle, Örebro, Karlstad, Linköping och många fler platser.

 • Skrattets Medicin: 10 Humorshower du inte vill missa! Stand-up comedy har blivit en av de mest populära formerna av underhållning,

 • Skratta Bort Stress och Dina Problem! Stress och ångest är vanliga bekymmer bland unga vuxna idag. Den moderna livsstilen med

 • Några saker man kan göra för en framgångsrik Stand-Up Show Stand-up är en konstform som kräver precision och förberedelse för

 • Big Ben StandUp: En 20 Årig Institution av Underhållning Big Ben StandUp har varit en central del av den svenska

 • Nya Klubbar Förgyller Staden med Skratt Stockholm genomgår en lysande era för standup, och staden vibrerar av skratt när nya

 • Hitta Din StandUp-Stil Är du en blivande komiker som vill göra dig ett namn i den livliga världen av ståuppkomedi?

 • Standup-Explosion i Stockholm: Utforska Stockholms Blomstrande Komediscen Ett Mångfaldigt Skrattlandskap Stockholm har genomgått en renässans för standup-komedin med en rad

 • Utforska Mångfalden av Standup-Klubbar i Södra Sverige En Resa Genom Standup-klubbarna i Skåne Skåne har förvandlats till en skrattens epicentrum

 • En Sammanhållen Gemenskap av Humor En Översikt av Malmö Standup-klubbar Malmö har blivit en brinnande knutpunkt för standup-comedy, och dess

 • Göteborg - En Humorstad att Räkna Med Göteborg har på senare tid blomstrat upp och blivit en central spelplats för

 • Publiken ger en Vägledning för Succé - Standup comedy är inte bara en konstform – det är en samverkan mellan

 • När Skrattet Blir Vägen Ut ,Escape room-upplevelsen har länge varit ett populärt sätt att utmana sinnet och samarbetet, men vad

 • Tips till nya komiker Om du alltid drömt om att bli komiker eller märker att dina skämt alltid går

 • Det finns en stad som ständigt pulserar med liv, en stad som välkomnar människor från alla hörn av jorden med öppna armar. Den staden är London, och dess symbol är den ikoniska klockan - Big Ben.

 • Standup-comedy har alltid varit en plats där komikerna kan utforska livets mest svåra och smärtsamma ögonblick på ett sätt som både helar och underhåller. I denna artikel kommer vi att dyka djupt in i världen av standup och upptäcka hur komikerna använder humor som ett kraftfullt verktyg för att hantera och bearbeta personliga trauman.

 • Standup-comedy är en konstform som kräver mer än bara förberedelse och skrivande av skämt. Det handlar om att kunna tänka snabbt på scenen och hantera oväntade situationer med humor och grace. I denna artikel kommer vi utforska vikten av improvisation i standup och hur komikerna skapar skratt i realtid.

 • Standup-genren har traditionellt varit en plats där män dominerar scenen. Men under de senaste årtiondena har kvinnor tagit stegen upp på podiet och sprängt gränserna för humor. Denna artikel utforskar den växande närvaron av kvinnliga standup-komiker, de utmaningar de möter och deras betydelse för att främja jämställdhet.

 • Världen är full av skratt, och standup-genren är en global kraft när det kommer till att sprida humor och underhållning. I denna resa runt om i världen ska vi dyka in i hur olika länder och kulturer har anammat och anpassat standup till sin egen smak och stil.

 • För en stund glömmer vi bort vardagen. Skrattet fyller luften på en mörk källarklubb. På scenen står en standup-komiker redo att kasta ljus på något vi alla har på hjärtat, men kanske inte vågar säga högt.

 • Stockholm, den bländande huvudstaden med sitt pulserande nattliv, har mer att erbjuda än de vackra vyerna och trendiga restaurangerna.

 • Big Ben Standup har blivit ett framstående landmärke inom Sveriges kulturella arv och har spelat en betydande roll i att främja standup-genren. I denna artikel kommer vi att utforska Big Ben Standups betydelse som en plats för standup-komik i Sverige och diskutera vikten av att bevara och hylla denna plats för att upprätthålla komedins historia och traditioner.

 • Välkomna till bloggen där vi förenar två världar som vanligtvis inte går hand i hand: företagsledning och standup komik! Det är som att kombinera sushi med spaghetti, eller en giraff med en pingvin - helt galet och fullständigt underhållande!

 • Letar du efteren skrattfest i Sverige? Då har du här ett smörgåsbord fyllt med tips på debästa standup-klubbarna och komikscenerna runt om i landet. Oavsett om dubefinner dig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skåne, Helsingborg, Gävle, Örebro,Karlstad eller Linköping, finns det en standup-upplevelse som väntar på dig.

 • För utom Johan Glans som är en egen liga

 • Eller finns det tabun, ämnen som är alltför känsliga eller sårande för att skoja kring?

 • Kvinnliga komiker har traditionellt sett varit underrepresenterade inom stand up branschen, men på 1980-talet började kvinnor bli alltmer synliga inom genren.

 • Svenska standup-galan har sedan 2002 delat ut priser till framstående komiker i Sverige.

 • Big Ben Standup har blivit ett framstående landmärke inom Sveriges kulturella arv och har spelat en betydande roll i att främja standup-genren. I denna artikel kommer vi att utforska Big Ben Standups betydelse som en plats för standup-komik i Sverige och diskutera vikten av att bevara och hylla denna plats för att upprätthålla komedins historia och traditioner.

 • Standup-specialer har alltid varit en fantastisk källa till underhållning och skratt. Genom åren har det funnits några särskilda specialer som har stått ut och gjort ett starkt intryck på tittare över hela världen. Dessa specialer har inte bara fått oss att skratta högt, utan de har också gett oss en inblick i komikernas unika röster och deras förmåga att skapa minnesvärda och legendariska skämt.

 • Standup-scenen i Sverige har blomstrat och levererat en rad fantastiska komiker som sprider glädje och humor.

 • Att bli en etablerad standup-komiker är en resa fylld av utmaningar, men för de modiga och talangfulla finns det också framgångshistorier som inspirerar.

 • Stand up är en unik form av underhållning där en ensam komiker kliver upp på scenen och utmanar sig själv att få publiken att brista ut i skratt.

 • Att stå på scenen inför en publik kan varaskrämmande och utmanande, särskilt när det kommer till att göra ett openmic-framträdande inom standup-comedy.

 • Standup-comedy är en enastående konstform som kombinerar mod, finess och otaliga timmars övning. OpenMic utgör en idealisk portal till standup-scenen.

 • Sommarkomiker runt om i Sverige är redo att sprida skratt och underhållning när de ger sina roliga framträdanden på olika platser under den soliga årstiden.

 • Standup-comedy har seglat upp som en briljant stjärna på den underhållningshimlen och erövrat publikens hjärtan med sina kvicka skämt och sylvassa repliker.

Artiklar om standup

Denna artikelserie kommer att lyfta fram svenska komikerprofiler och erbjuda dig standup-inspiration och humorunderhållning. Jag kommer att diskutera hur standup-humor kan påverka samhällsförändringar och bryta tabun genom opinionsbildning. Dessutom kommer jag att utforska hur digitalisering och närvaron av standup på nätet och sociala medier, som YouTube, har förändrat spelreglerna för branschen.

Följ med på en resa där vi utforskar komikers karriärer, utmaningar och framgångshistorier. Jag kommer att jämföra standup med andra former av humor och underhållning, och analysera dess normer och utmaningar för inkludering.

Vidare kommer jag att utforska humor som en flerspråkig och kulturell fusion, och hur standup-komiker kan navigera och integrera olika kulturella arv i sin framträdande. Genom att analysera standup-genren och dess traditioner kommer jag att fördjupa er förståelse för dess betydelse och inflytande.

Så sluta inte att skratta! Häng med i denna artikelserie som kommer att belysa standup-världen från alla tänkbara vinklar och ge dig en inblick i komikernas fascinerande och ofta skrattfyllda värld.

Till toppen