Här är några komikerprofiler att hålla koll på och deras turnédatum för sommaren.

Jörgen Sjöberg

En erfaren standup-komiker som kommer att bjuda på skrattfyllda stunder under sommaren. Du kan se honom den 28 juni på Hotell Blå Blom i Gustavsberg. Han kommer också att uppträda på Gröna Lund den 29 och 30 juni med teaterföreställningen ”Findus flyttar ut” (Pettson). Missa inte hans standup framträdanden på olika platser, som 6.8.6 mat & bar i Grisslehamn den 1 juli och Hotell Blå Blom i Gustavsberg den 12, 19 och 26 juli samt den 2 augusti.

Mer information: https://jorgensjoberg.se/turneplan/

Johan Glans

En annan komiker som du inte bör missa är Johan Glans. Han kommer att vara på turné runt om i landet och sprida glädje. Den 1 juli kan du se honom på Dalhalla i Rättvik, och den 10 augusti kommer han att ge en extra föreställning på Folkets Park i Huskvarna kl 17.00 och en annan föreställning samma dag kl 20.00. Missa inte heller hans framträdanden i städer som Visby, Varberg, Helsingborg, Ystad, Borgholm, Halmstad, Lidköping, Kristianstad, Göteborg, Örebro, Ronneby, Sundsvall, Umeå, Vadstena, Luleå och Stockholm. Kolla in hans turnéplan för att se när han kommer till en stad nära dig.

Mer information: https://www.johanglans.se/

Magnus Betnér, Henrik Nyblom med vänner

Revolver Comedy Carnival är en show där flera komiker bjuder på en helkväll fylld med skratt. Petrina Solange, Magnus Betnér, Henrik Nyblom, Messiah Hallberg, Ina Lundström, Henrik Schyffert, Nisse Hallberg och Jonatan Unge är några av de komiker som kommer att delta. Missa inte deras föreställningar den 5 juli i Båstad, den 26 juli i Göteborg, den 27 juli i Marstrand, den 28 juli i Karlshamn, den 29 juli i Löderup, den 1 augusti i Varberg, den 2 augusti i Mariestad, den 3 augusti i Karlstad, den 4 augusti i Hamburgsund, den 5 augusti i Alvesta, den 6 augusti på Öland, den 8 augusti i Nyköping, den 9 augusti i Uppsala, den 10 augusti i Västerås, den 11 augusti i Örebro, den 12 augusti i Skövde och den 25 augusti i Stockholm.

Mer information: https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/revolver-comedy-carnival.

Ludde Samuelsson

Ludde Samuelsson är också en komiker som du kan se uppträda under sommaren. Den 6 juli kan du besöka Limhamns Comedy Club Stand Up i Malmö för att se honom tillsammans med andra komiker som Magnus Betnér, Robin Paulsen och Johannes Finnlaugson.

Mer information: https://luddesamuelsson.se/turneplan-biljetter/

Besök BigBen

Äkta stand up för vanliga människor som älskar att skratta