Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Jonatan Unge

Komiker-meny

Med sin skarpa kvickhet och observationshumor har Unge blivit en av de mest populära komikerna i humor kretsar idag och kommer säkerligen att underhålla publiken i många år framöver.

Jonatan Unge

Jonatan Unge
Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Om Jonatan Unge

Jonatan Unge är den anemiska kulturpojken från Djurgården som trots reumatism har sverkes starkaste funny bones. det har sagts att lyssna på Jonatan är som att få örtmassage i hjärnan. Du kan se honom över hela sverige när han turnerer med SEMST tillsammans med sina vänner ahmed berhan (IFS på SVT) och branne pavlovic samt har säkert sätt honom i Drugdealer på SVT, på spåret eller i Alla mot alla på Kanal 5.

Jonatan Unges humorstil

Jonatan Unge är en svensk ståuppkomiker känd för sin unika komedistil. Han jämförs ofta med komiker som Aron Kader och Forrest Gump, som inte har någon hjärna för skämt men kan få folk att skratta med sina roliga historier. Unges akt har beskrivits som en enmanskvartett med sin förmåga att växla mellan karaktärer på scenen och berätta roliga anekdoter om sina föräldrar och livet i stort. Hans humor inkluderar ämnen som barer, nattklubbar, pisstävlingar och mer. Hans mamma gör också regelbundna framträdanden i hans rutiner som alltid får publiken att skratta. Unges material är inte bara roligt utan också tankeväckande vilket gör honom till en av de mest intressanta stand up-serierna som finns idag.


Information om Jonatan Unge


Hemsida: underproduktion.se/jonatanunge/