Stockholm

I Stockholmspulserande komediscen hittar du en rad fantastiska platser att utforska. Varförinte börja med Bagis Comedy, där du kan njuta av standup-klubbar i enavslappnad miljö. På Beer n’ Play Comedy Club blir det garanterat roligt ochskämtsamt. Vill du ha mer? Missa inte Big Ben Standup – de kör hela veckan! Dukan också utforska House of Comedy, Klubb Atlantis, Riva Comedy och många fler.

 
Göteborg

Göteborg är enstad känd för sin humor och standup-kultur. Andralång Comedy och Brooklyn HaHaerbjuder fantastiska framträdanden som får dig att rulla på golvet av skratt.På El Skratto och Sticky Fingers ståupp får du en härlig dos av humor. Missainte heller Gårda Humorklubb, Humorkörkan och Västkust Comedy för enoförglömlig standup-upplevelse.

 

Malmö

I Malmö ochSkåne-regionen finns det gott om platser att utforska. Banned Comedy Club,Dockan Comedy, och Folkets Comedy är några av höjdpunkterna. Du kan också tadig till Mash Up Malmö Comedy, Malmö Underground Comedy Club och Malmö ComedyKlubb för en helkväll fylld med humor och underhållning.

 

Örebro

För dig sombefinner dig i Örebro kan du inte missa Lolebro Standup och Örebro Comedy fören riktigt skrattfest. Gävle bjuder in till GASTA Comedy Club, medanHelsingborg kan stoltsera med standup på Charles Dickens och The Tivoli. Och iKarlstad kan du ha det fantastiskt på KRP Comedy och Karlstad Comedy. Linköpinghar också sina egna ståupp-komediklubbar att besöka, som LKPG HA HA! och BetaStand-up.

 
Det finns många fler bra klubbar

Listanfortsätter med standup-klubbar och evenemang runt om i landet. Vare sig dubefinner dig i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö, eller mindrestäder som Gävle, Örebro och Karlstad, finns det en plats där standup-humor ochunderhållning väntar på dig.

 

Så varför inteta en paus från vardagen och ge dig ut på en humoristisk resa genom Sverige?Upptäck dessa komikscener och ståupp-klubbar som sprider glädje och skratt överhela landet. Vem vet, du kanske hamnar mitt i ett evenemang som får dig attskratta så tårarna rinner.

Hemsida: www.BigBenstandUp.com