Upptäck Svensk Standup: Skratt och Glädje för Hela Familjen!

Standup är roligt för hela familjen och det finns många svenska standupkomiker att välja mellan på marknaden. Du kanske redan har en favorit, eller är ute efter att hitta en. En mycket populär standup-komiker i Sverige är Johan Glans. Han har bland annat medverkat i TV-program så som Parlamentet och Kvarteret Skatan, men han har också turnerat mycket. Att gå och kolla på standup live är en härlig upplevelse och det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. När du tittar på ståuppkomiker kommer du få många goda skratt.

Tomas Bonderud

Ytterligare en väldigt populär svensk komiker är Tomas Bonderud. Hans humor är älskad av många. Tack vare teknikens framfart och smartphones kan du titta på klipp med standup-komedi när du vill. Tänk dig att ligga framför datorn eller tv och se de bästa komikerna skämta om allsköns ämnen, det kan verkligen handla om vad som helst. Det är dubbel njutning och kan dessutom göras med vänner och familj. Oftast hör vi talas om stora, internationella standup-komiker men faktum är att Sverige har många egna att skryta med.

Gå och se standup live

Om du aldrig tidigare varit och tittat på en komiker när denne gör sin stand up är det någonting vi rekommenderar att du gör! Mia Skäringer är ytterligare en svensk komiker som sysslar med standup. Du kanske känner igen henne från TV-serien Solsidan eller någon av alla filmer hon medverkar i. Hennes föreställningar brukar belysa kvinnofrågan på flera olika sätt och hon har även en rolig podd som du kan lyssna på. Hennes shower har vanligtvis sålt ut snabbt och hon har rekord för antal utsålda Globen.

Svensk Standup är Alltid Tillgänglig

Oavsett vad du vill ha för ämne på ett standup-framträdande kan du hitta det inom svensk standup. Om du är ute efter lite samhällskritisk komedi med en viss cynism ska du ta en titt på Magnus Betnér. Han är en mycket populär svensk komiker som har haft många framgångsrika turnéer. Hos oss kan du läsa mer om olika standup-komiker från Sverige och förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att hitta både en eller flera favoriter. Kanske hittar du ett roligt evenemang nära dig snart, passa då på att gå!