Big Ben StandUp sveriges bästa standup
Johan Glans

Komiker-meny

Johan Glans är en av Sveriges mest omtyckta komiker. Han levererar humor på ett träffsäkert sätt! När Johan Glans kommer till Big Ben Stand Up blir det standup i världsklass.

Johan Glans

Johan Glans
Big Ben StandUp sveriges bästa standup

Johan Glans - En av Sveriges mest älskade komiker

Johan Glans är en av Sveriges mest populära stand up-komiker och har under åren gjort succé både på scenen och i TV-rutan. Han föddes i Eslöv år 1974 och började sin karriär som komiker på 90-talet. Sedan dess har han utvecklats till en av landets mest eftertraktade och hyllade komiker.

Johan Glans humorstil

Johan Glans humorstil kännetecknas av hans vassa och träffsäkra punchlines, samtidigt som han har en avslappnad och naturlig framtoning på scenen. Han har en förmåga att skapa en skön stämning i lokalen och har en närmast magnetisk förmåga att få publiken att skratta. Här är några exempel på Johan Glans humorstil:


  • Han är känd för sin ironiska och satiriska humor.
  • Han använder sig av absurda vinklingar och överdrifter i sina skämt.
  • Han vågar ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.


Johan Glans på Big Ben Stand up


När Johan Glans har varit på Big Ben Stand Up så testar han ofta nya saker men går också igenom; Hur låter korna i Stockholm? Vad får en skåning som beställer coca i samma stad? Hur skrattar fransmän? Och är finlandssvenskarna verkligen så intellektuella som de låter?


Detta och mycket mer har vi fått svar på genom åren tack vare Johan Glans. De gånger johan varit nere så har det blivit hejdlöst rolig standup med en av Sveriges blekaste komiker. Hans framträdanden på Big Ben Stand Up har varit minnesvärda och har bidragit till att cementera hans ställning som en av Sveriges största komiker genom tiderna.


Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att se nästa generations komiker.


Information om Johan Glans


Hemsida: www.johanglans.se