Ato Karlsson – Mästaren av Mångsidighet på Scen

Ato Karlsson är en hyllad och mångsidig artist som tar scenen med storm. Hans breda repertoar sträcker sig från standupkomik till konferencieruppdrag och programledarroller. Oavsett vilken roll han intar, lämnar Ato ingen oberörd.

Mångfacetterad Artist och Underhållare

Ato Karlsson är en artist med många talanger och behärskar en rad olika uppgifter på scenen, inklusive:

  • Standupkomiker
  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Föreläsare
  • Skådespelare
  • Film/TV-medverkan
  • Radioprogramledare
  • Musikal/teater

Succé på Stora Stockholmsscener och Internationellt

Ato har gjort stor succé på några av de största Stockholmsklubbarna, däribland Norra Brunn, Raw, och Maffiacomedy. Hans närvaro sträcker sig även över nationsgränserna, med framträdanden i New York och Los Angeles. Ato är inte bara en framstående komiker utan har även bidragit till Stockholms standupscen genom att starta upp ”Humorkällaren,” en av stadens hetaste standupklubbar i Södermalm.

Internationell Gästlista och TV-framträdanden

”Humorkällaren” gästades av internationella kändisar, och Ato själv har spelat in standup för Comedy Central och medverkat i humorserien ”Laxbrallan” år 2018. Han har även varit gäst i Kristoffer Apelqvists show ”Sveriges Next Big Star.”

Erfaren Programledare och Podcaster

Ato Karlsson har erfarenhet som konferencier och programledare, både på svenska och engelska. Hans erfarenheter sträcker sig även till reklam och statistjobb. Under de senaste åren har han även medverkat i flera populära poddar och är en av grundarna till podden ”På riktigt.”

Ato Karlsson – En Artist att Hålla Koll På

Ato Karlsson är en komiker och artist som definitivt är värd att hålla koll på. Med en imponerande karriär och en mångfasetterad talang är han en underhållare som levererar på varje scen och i varje roll. Boka Ato för en oförglömlig och mångsidig upplevelse.

Den charmige Ato Karlsson
Med sin charm och busighet har Ato gjort stor succé på såväl scener i hela Sverige som på sociala medier. Med över 100 000 följare är han en av landets största komiker på TikTok. Just nu är han aktuell med en rikstäckande turné.

 

Ato Karlsson

Information om Ato Karlsson

Hemsida: https://atokarlsson.se/