Ben Kersley – En Komisk Virtuos på Svengelska

Välkomna till en värld av svengelsk humor med Ben Kersley, en komisk virtuos som har erövrat scenen med sitt unika sätt att kombinera svenska och engelska i sina stå-upp framträdanden. Ben är inte bara en standup-komiker; han är en mångsidig entertainer som tar dig med på en resa genom kulturella skillnader och skapar oförglömliga ögonblick av skratt och insikter.

En Resa Genom Kulturella Skratt

Ben är känd för sina stå-upp framträdanden på svengelska, där han med en glimt i ögat beskriver kulturella skillnader mellan Sverige och Storbritannien. Han har även föreläsningar om ämnen som språk och fördjupning i en ny kultur. Genom sina roliga och underhållande tal bjuder Ben på en skämtsam synvinkel på svenska föreställningar om andra länder och folk.

Ben Kersley – Kulturell Humor med Ett Skratt

Ben’s humorstil kännetecknas av hans förmåga att skildra och skämta om specifika aspekter av det svenska livet. Med en öppenhet för att arbeta både på svenska och engelska, skapar Ben en unik upplevelse där skratt och kulturell förståelse går hand i hand.

BigBenStandUp – En Garanti för Skratt och Kvalitet

Ett framträdande med Ben Kersley på BigBenStandUp är inte bara en stå-upp show; det är en resa genom humor och kultur. Som grundare av LKPG HA HA! och The Linköping Comedy Festival har Ben bidragit till Linköpings kulturliv. Med projekt som ’Pitcher på paus’ tillsammans med Al Pitcher och den prisbelönta roadmovien ”Big In Sweden,” visar Ben att han inte bara levererar skratt utan också kulturellt betydelsefull underhållning.

År 2021 belönades Ben med det prestigefyllda Lars Winnerbäcks Stiftelses Pris – Nyponet, som erkännande för sitt bidrag till Linköpings kulturliv. Upptäck själv varför Ben Kersley är en av Sveriges mest älskade komiker. Boka din biljett till BigBenStandUp och förbered dig på en oförglömlig kväll av skratt och kulturellt nöj

Ben Kersley

Information om Ben Kersley

Hemsida: https://safetylast.se/