Branne Pavlovic: En Komiker med Hjärta och Humor

Upptäck Branne Pavlovics Mästerliga Komik

Branne Pavlovic är en kompromisslös komiker från Stockholm som har erövrat scenen med sitt unika humoristiska tilltal. Han är inte rädd för att vara hårdslående, men bakom varje skämt finns alltid ett stort hjärta. Branne har skapat en plats för sig själv inom stand-upvärlden och har gjort succé genom att dela med sig av sina vardagliga upplevelser.

Stjärnan i Succéturnén Semst

Branne Pavlovic har gjort sig känd genom att vara en av de drivande krafterna bakom succéturnén ”Semst”. Tillsammans med Ahmed Berhan och Jonatan Unge har de tre komikerna tagit Sverige med storm. Turnén, som har behandlat ämnen som psykisk ohälsa, har inte bara varit underhållande utan också öppnat upp samtal om viktiga ämnen.

Efter fem utsålda Sverige-turnéer återvände Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge våren 2021 med en stand-up-show fokuserad på psykisk ohälsa. Trion har blivit känt för sina framstående och nästintill utsålda föreställningar över hela landet.

Action i Verkligheten

Branne Pavlovic har inte bara levererat humor på scen utan har också varit huvudperson i sina egna actionscener i verkligheten. Efter att ha uppträtt på Big Ben StandUp, där han varje vecka är konferencier, upptäckte han att både plånbok och bilnycklar försvunnit från hans jacka. Vad som kunde ha varit ett vardagligt problem förvandlades till en dramatisk händelse.

Efter att ha ringt 112 följde Branne sin stulna bil i en taxi, vilket ledde till en kollision och avslutade biljakten. Brannes modiga insats gjorde det möjligt för polisen att gripa biltjuven och återlämna komikerns bil. Trots äventyret och adrenalinkicken ångrar Branne sitt agerande och inser att det var en impulsiv handling inspirerad av för mycket actionfilm.

Aktuell med Ny Stand-up-turné

Branne Pavlovic är nu aktuell med en ny stand-up-turné där han, tillsammans med sin komikertrio ”Semst”, bjuder på en storslagen show. Trots att han hade ångest över att sakna material till showen, blev bilstöldshändelsen en oväntad källa till nya skämt.

Miss inte chansen att uppleva Branne Pavlovic live på scen – en komiker som inte bara skapar skratt utan också delar med sig av sina äventyr och erfarenheter på ett unikt och underhållande sätt.

Branne Pavlovic

Information om Branne Pavlovic

Hemsida: https://semst.se/om/