Carl Stanley – En av Sveriges Komedistjärnor

Upptäck Carl Stanley, en av Sveriges bästa komiker och vinnare av både Årets Nykomling 2016 och Årets Manliga Komiker 2022 på Svenska Standupgalan. Med tre utsålda turnéer och flera TV-framträdanden är han en lysande stjärna på den svenska standuphimlen.

Unik Humor och Framgångsrik Karriär

Carl Stanley är känt ansikte från program som ”Parlamentet,” ”Släng dig i Brunnen” och egna soloturnéer som ”Ärligt talat,” ”Född 1996,” och ”Akta huet.” Hans föreställningar har inte bara fyllt teatrar över hela landet utan har även sänts på SVT, där han fått hyllningar från både publik och kritiker.

Med skojigt och tankeväckande material tar Carl scenen och fortsätter utveckla sin varma, vassa, och smarta humor. Hans förmåga att skildra vardagslivet och ta upp ämnen från sitt eget liv gör honom till en relaterbar och omtyckt komiker.

Från Trollkarl till Standupkomiker

Carl Stanley, född 1 december 1996, började sin underhållningskarriär som tonåringstrollkarl i Helsingborg, Skåne. Hans intresse för humor väcktes tidigt av revyer på TV, och han har sedan dess utvecklats till en av landets mest framstående komiker.

Efter att ha etablerat sig som en framgångsrik trollkarl valde Carl att byta inriktning till standupkomik. Han insåg att standup erbjöd en direkt kontakt med publiken, något som han inte kunde uppleva med sina trolleriillusioner. Carl tränade och finslipade sina färdigheter på Malmös humorklubbar och siktade mot huvudstaden för att vidareutveckla sin komik.

Humor Utifrån Livet

Carl Stanley skapar humor utifrån sitt eget liv och vardagliga händelser. Han tar upp ämnen som är relaterbara för publiken och bygger sitt material kring det pinsamma, sårbara och det allmänmänskliga. Med värme och en förmåga att skildra vardagens absurditeter har han funnit sin roll och mening som komiker.

”Akta Huet” – En Framgångsrik Soloföreställning

Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de framgångsrika ”Ärligt Talat” (2017) och ”Född 1996” (2019). Föreställningen, som hade premiär på Lunds stadsteater i februari 2022, har fått mycket uppskattning och spelats för fulla hus över hela landet. Den behandlar ämnen som hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och personliga pinsamma ögonblick. ”Akta Huet” är en humorshow som tar publiken med på en rolig och tankeväckande resa genom Carl Stanleys perspektiv på livet.

En Mästare på Scenen

Med över 232 standup-gig och flera miljoner visningar för sina komiska vloggar har Carl Stanley etablerat sig som en av landets mest framstående komiker. Han tar publiken med på en resa genom sitt eget liv och lyckas skapa en föreställning som är enande och roande. Som en av Sveriges komedistjärnor fortsätter Carl Stanley att sprida skratt och glädje genom sitt unika och varma humoristiska tilltal. Missa inte chansen att uppleva Carl Stanley live på scenen – en kväll fylld av skratt och underhållning väntar!

Carl Stanley

Information om Carl Stanley

Hemsida: https://carlstanley.se/