Christer Engqvist – Radioprofilen som Gör Morningsändning till Standup

Välkommen till en kväll av skratt och kvickhet med ingen mindre än P4-profilen och den älskade Gotland Comedy-favoriten – Christer Engqvist! Med sina roliga observationer och en generös dos ordvistande är det en ren fröjd att välkomna Christer tillbaka på Gotland Comedy.

Christer Engqvist – Radioprofilen som Gör Morningsändning till Standup Magi

Christer Engqvist är mer än bara en programledare på P4 Uppland; han är en komisk mästare som behärskar konsten att väcka dig på morgonen och få dig att skratta på kvällen. Med ett imponerande dubbelliv som både programledare och komiker bjuder Christer på en standup-upplevelse utöver det vanliga.

Christer Engqvist – Smart, Akademisk och Oslagbar på Ordvitsar

Christers standup är en intelligent mix av fakta och trams, format av nästan två decennier av direktsänd radio. Hans material är lika anpassningsbart som det är underhållande, och hans förmåga att väva samman dagsaktuella ämnen gör varje uppträdande unikt. Beskriven som ”dryg, ettrig och akademisk – fast på ett bra sätt,” och ”både rolig och pedagogisk,” levererar Christer inte bara skratt utan också kunskap om det oväntade.

Christer Engqvist – Mästaren av Ordvitsar och Silvermedaljör

Christer är inte bara en skicklig programledare och komiker utan också en av Sveriges bästa ordvitsare. Med en imponerande silvermedalj från SM 2018 bevisar han gång på gång att han är en mästare på att få publiken att skratta åt det oväntade. 2014 belönades han dessutom med Sveriges Radios språkpris, och hans virvlande tankesprång gör varje morgon i Uppland oförglömlig.

Upplev Christer Engqvist live på BigBenStandUp och låt dig förföras av hans unika mix av humor, intelligens och kvickhet. En kväll med Christer är som en resa genom skrattets värld – lär dig något nytt och skratta åt det du inte visste var roligt!

Christer Engqvist

Information om Christer Engqvist

Hemsida: https://www.instagram.com/christerwidenengqvist/