Christoffer Fernis – Gävlekomikern som Erövrar Sveriges Skrattscener!

Välkommen till den skruvade och underhållande världen av Christoffer Fernis, Gävles egen stjärnkomiker! Med en imponerande meritlista, inklusive segrar i ”Grand Comedy Slam 2018” och titeln ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2022, har Fernis cementerat sin plats som en av landets mest älskade och hyllade komiker.

Allmänt om Christoffer Fernis

Christoffer Fernis bjuder på en unik och cynisk humorstil som genomsyrar varje framträdande. Genom att skoja med en underfundig stil och stor självdistans har han blivit en av stjärnorna på den svenska roast battle-scenen. Hans skämt, som ofta rör mörka ämnen och hans egen rullstol efter en bilolycka, är en oslagbar kombination av självironi och gapskratt.

Skruvad Självironi och Roast Battle Mästare

Christoffer Fernis utmärker sig genom sin skruvade självironi och oslagbara förmåga att leverera humor med kant. Som en av Sveriges mest framstående roast battle-mästare bjuder han på skämt som sticker ut och får publiken att skratta medan de tänker. Hans underfundiga stil och självdistans har gjort honom till en hyllad komiker, och han har även synts i SVT:s ”Släng dig i brunnen.”

Upplev Fernis Magi på BigBenStandUp

Ingen komiker får en publik att skratta och tänka som Christoffer Fernis. Upplev en oförglömlig kväll fylld med stora gapskratt och överraskningar när Fernis intar scenen . Han har erövrat Sveriges skrattscener, och nu är det din chans att vara en del av den magin!

Bio: Gävlekomikern som Erövrar Skrattvärlden

Gävlekomikern Christoffer Fernis har inte bara sopat hem priser och utmärkelser på standupscener runt om i landet utan har också gjort ett starkt avtryck i TV, bland annat med framträdanden i ”Rostmacka” och ”Släng dig i brunnen.” Från segrar i Grand Comedy Slam till att bli Årets Nykomling – Fernis har visat att han är här för att stanna och få oss alla att skratta i hjärtat av Gävle och bortom!

 

Christoffer Fernis

Information om Christoffer Fernis

Hemsida: https://www.christofferfernis.se/