David Batra – En Mästare på Scenen

David Batra är inte bara en av Sveriges mest omtyckta komiker, utan även en av de mest aktiva. Med över 1000 föreställningar som standup-komiker har David etablerat sig som en av de roligaste och mest erfarna inom sitt område. Att vinna utmärkelsen ”Årets manliga komiker” år 2006 är bara ett bevis på hans enastående talang.

Mångsidighet på Hög Nivå

Förutom att skapa oförglömlig standup kan David Batra bokas för en rad olika roller. Han har visat sin förmåga som programledare, jurymedlem i ”Talang,” och skapare av egna programserier som ”Världens sämsta indier.” Hans framgångsrika soloföreställning ”Elefanten i Rummet” turnerade under 2018 och 2019 och blev en stor succé. Dessutom har David utökat sina konstnärliga horisonter genom att vara programledare i ”Breaking News.”

Föreläsningar och Moderatoruppdrag

David Batra är inte bara en humoristisk kraft på scenen, utan kan även bokas som föreläsare och moderator. Han delar med sig av insikter om ”Komisk Kommunikation” – konsten att fånga publiken genom humoristiskt förpackade budskap. Genom hans exklusiva föreläsning lär du dig hur du engagerar och roar en grupp människor på mindre än tio sekunder, samtidigt som du förmedlar ditt budskap.

Från Kulturkrock till Världstopp

I en tankeväckande föreläsning tar David oss med på en resa från kulturkrock till världstopp. Han delar med sig av sina tankar om hur Sverige, på kort tid, har förändrats dramatiskt till ett land där mångfalden är en styrka. Med humor och insikt ger han råd om hur man kan dra nytta av de fördelar som mångfalden medför.

David Batra – En Människa, Inte Bara en Komiker

Davids bakgrund som ”skånsk indier” – resultatet av en lyckad kulturkrock mellan hans indiska pappa och svenska mamma – har präglat hans uppväxt i Lund. Han har med ödmjukhet och humor byggt sin karriär på att utforska det typiskt svenska och har skapat TV-program, föreställningar och böcker som har hyllats av publiken.

Kom och upplev David Batra – En Mångsidig Underhållare

David Batra är inte bara en komiker utan en mångsidig underhållare. Han är tillgänglig för uppdrag som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och mycket mer. Med över 1000 föreställningar och ett brett spektrum av talanger är han en av landets främsta komiker och underhållare.

David Batra

Information om David Batra

Hemsida: https://davidbatra.se/