Diyari Mahmoud – Resan från Landet Lagom till Landet Lagom Halal

Stig upp och förbered dig för ett komiskt äventyr när Diyari Mahmoud tar scenen i soloföreställningen ”Lagom Halal”. Med hundratusentals följare runt om i landet har Diyari tagit steget från internet till scenen för att humoristiskt beskriva kampen att passa in i lilla Landet Lagom.

Diyari Mahmoud – Halal Komedi Sensationen

För många är Diyari Mahmoud, tidigare känd som ”Halal komedi,” en bekant humorstjärna på internet. Hans sketcher, med folkkära karaktärer som Bosse, Baba och Anders, har skapat en lekfull dialog kring svenskars fördomar om invandrare och vice versa. Från mobilkameran till Instagram, Youtube och TikTok har Diyari samlat hundratusentals följare med sitt unika perspektiv och skarpa humor.

Diyari Mahmoud – Lagom Halal Live på Scen

Efter att ha erövrat cyberrymden ger sig Diyari ut på en landstäckande standup-turné med ”Lagom Halal.” Föreställningen är fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Diyari tar publiken på en humoristisk resa genom sitt liv – från uppväxten i Linköpings utkanter till karriären som ingenjör, där humordrömmen föddes.

Diyari Mahmoud – En Komiker med Priser och Utmärkelser

Diyari Mahmoud är inte bara en komiker på scenen; han har även blivit nominerad till Stora influencer-priset, utnämnd till Årets Östgöte och har varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet de senaste fyra åren. Han belyser kulturkrockar genom livet och skapar skratt och eftertanke på ett sätt som endast Diyari kan.

Missa inte chansen att vara en del av Diyari Mahmouds humoristiska värld när han ofta återvänder till Big Ben StandUp eller kommer till din stad med showen ”Lagom Halal”. En kväll fylld av skratt, insikter och oväntade ögonblick väntar – där Landet Lagom möter Landet Lagom Halal på ett helt nytt sätt!

Diyari Mahmoud

Information om Diyari Mahmoud

Hemsida: https://www.instagram.com/diyarimahmoud/