Elin Almén – Skratt, Charm och Omtänksamhet på Scenen

Gör dig redo för en oförglömlig stund av skratt, charm och omtänksamhet när Elin Almén tar plats på scenen. Som ståuppkomiker, manusförfattare, programledare och improvisatör är Elin en verklig mångsidig underhållare.

Elin Almén – Mästare av Stand-up och Improvisation

Elin har erövrat scener runt om i hela Sverige, från Norra Brunn och Raw Comedy Club till Oslipat. Hennes humor tar sin början i igenkänning och förvandlas ofta till absurda act outs som får publiken att skratta och tänka om.

Elin Almén – Från Svenska Nyheter till #Flickstreck

Känd från ”Svenska Nyheter” där hon även varit manusförfattare i åtta säsonger, har Elin spridit skratt genom TV-program som ”Släng dig i brunnen” (SVT), ”Stand Up utan gränser” (Comedy Central), och egenproducerade serier som #Flickstreck på Comedy Central och Viafree.

Elin Almén – Nominerad och Hyllad

Med en imponerande karriär har Elin inte bara erövrat Sveriges stand-up-scener utan har också blivit nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska Stand Up-galan både 2022 och 2020. Hennes talang sträcker sig också till radio där hennes röst hörs i P3 och P4.

Elin Almén – Konferencieren som Får Dig Att Skratta

Elin är inte bara en ståuppkomiker utan även en uppskattad konferencier. Med en naturlig förmåga att få publiken att slappna av och skratta leder hon både stora och små event på ett professionellt och roligt sätt. Hennes charm och närvaro skapar en varm atmosfär där skrattet är den röda tråden.

Elin Almén – Humor, Improvisation och Mänsklighet

Elin kombinerar humor med improvisation och mänsklighet, vilket gör hennes framträdanden unika och minnesvärda. Som improvisatör i över tio år är hon mästare på att hantera oförutsedda situationer och skapa dynamiska och engagerande evenemang.

För en oförglömlig stund av skratt och underhållning, boka Elin Almén för ditt nästa event. Kontakta Athenas redan idag för mer information och tillgänglighet!

_

Elin Almén
Förbered er på knivskarp leverans när Elin Almén tar plats på scenen. Hon är komikern och skådespelerskan som bland annat synts i Svenska Nyheter på SVT, med eget program på Comedy Central Sverige och på anrika scener som Norra Brunn. Det är lätt att ryckas med i Elins roliga vardagsbetraktelser, där egna flippade karaktärer ofta får ta stor plats.

Elin Almén

Information om Elin Almén

Hemsida: https://elinalmen.se/