Elin Nordén – Norrlandsmagi och Självironisk Ståuppkomik

Välkomna till en värld av skratt och äkta norrländsk charm med Elin Nordén, ståuppkomikern som bryter gränser och får hela rum att skaka av skratt.

Elin Nordén – Norrlandsmagi på Scenen

Elin Nordén är inte bara världens största norrländska ståuppkomiker, utan hon är också på en viktresa (eller jobbar åtminstone på det!). Med en imponerande uppsättning av uppskattade framträdanden för både företag och privatpersoner har Elin också satt sitt avtryck i radio och TV.

Elin Nordén – Publikens Favorit

”God publikkontakt, energi och en mikrofon: Detta är en tjej med glimten i ögat som har svårt för att hålla käften!” ”Kvalitetshumor till lågt kilopris! ” Elin Nordén är ståuppkomikern som tar publikens hjärta med storm. Med självironisk humor och skämt om skillnaderna mellan norrlänningar och storstadsbor, skapar hon en stämning som håller i hela vägen.

Elin Nordén – Rutinerad Proffs

”Ingen nybörjare direkt, men det är alltid kul att se en relativt okänd komiker som klarar av att vara så trygg och säker på scen som Elin Nordén.” Sydsvenska Dagbladet Elin Nordén är inte bara en norrländsk stjärna utan också en rutinerad proffs. Hon tar in allt som händer i lokalen och ser till att hela publiken är med på noterna från början till slut.

Elin Nordén – Publikens Komiker

Elin Nordén är den ståuppkomikern som är född i Jämtland och kunde länge kalla sig världens enda norrländska kvinnliga ståuppkomiker. Med en bakgrund inom medicinsk bildvetenskap och år som scout, har Elin en unik förmåga att skapa god publikkontakt och en känsla av gemenskap. Hennes norrländska lugn charmar publiken totalt, och med en lekfullhet som präglar hennes framträdanden anpassar hon en del av underhållningen efter publiken och tillfället.

Elin Nordén – Magin Fortsätter

Vare sig det är i radio, TV eller på en ståuppscens, så tar Elin Nordén med sig norrländsk magi och självironi överallt. För en oförglömlig kväll fylld av skratt och gemenskap, boka Elin Nordén och låt henne trollbinda din publik. Kontakta oss på Athenas för tillgänglighet och mer information!

<div class=”DALIcons”><a target=”_blank” href=”https://www.instagram.com/elinnorden/”><img src=”/Images/Siteimages/insta.png” alt=”Instagram Elin Nordén”></a><a target=”_blank” href=”https://twitter.com/elinnorden”><img src=”/Images/Siteimages/twitter.png” alt=”Twitter Elin Nordén”></a><a target=”_blank” href=”https://www.youtube.com/channel/UCKsKvp4nbXv-KhtjGiha72Q”><img src=”/Images/Siteimages/Youtube.png” alt=”Youtube Elin Nordén”></a></div>

 

Elin Nordén

Information om Elin Nordén

Hemsida: https://elinnorden.blogspot.com/