Elin Viljestrand – Självsäker, Unik och Stjärnskott inom Standup

Välkomna till en värld av skratt och underhållning med Elin Viljestrand, en ståuppkomiker som har tagit scenen med storm, levererat slutsålda kvällar och blivit en ny stjärna inom standup!

Elin Viljestrand – Självsäkerhet, Unikhet, och Skrattgaranti

”Behöver ni någon som får er att skratta så ni tappar andan är det Elin Viljestrand ni ska boka! Elin skiljer sig från mängden då hon har både sång, improvisation och en självsäkerhet som ingen annan!”

Elin Viljestrand är en komiker med självsäkerhet som är oöverträffad och en unikhet som gör henne minnesvärd. Från överdrivna skönhetsideal till skildringar av livet som mamma, tar Elin publiken med på en resa genom skratt, med snabba vändningar, roliga kontraster och en dos av improvisation som gör varje framträdande unikt och oförglömligt.

Elin Viljestrand – Rivstart på Scenen

”Jag testade och gjorde mitt första gig, sedan dess jobbar jag som komiker.” – Elin Viljestrand

Elin Viljestrand kastade sig in i ståuppvärlden och har under sitt första år som komiker redan haft egna slutsålda kvällar, besökt företag och stått på flertalet humorscener. Norra Brunn, Stockholm Comedy Club, Star Comedy Club – några av de platser där Elin har trollbundit publiken med sin otroliga timing och humor.

Elin är inte bara komiker utan även expert på karaktärer och har sånger i sin akt om ni önskar en extra dimension till underhållningen.

Elin Viljestrand – Framtiden Ser Ljus ut

Inom kort kommer Elin Viljestrand inte bara synas på scener runt om i landet utan även i en ny humorserie med premiär våren 2022. Boka Elin som stand-up komiker, konferencier, manusförfattare eller skådespelare och upplev självsäkerhet, unikhet och en dos humor som gör varje evenemang minnesvärt.

Så håll i hatten, nu kööööör vi!

Elin Viljestrand

Information om Elin Viljestrand

Hemsida: https://www.instagram.com/elin.viljestrand/