Elina Du Rietz – Mästare på Scen och Mästerlig Konferencier

Utforska världen av humor och galenskap med Elina Du Rietz, en ståuppkomiker och skådespelare som har skapat en imponerande karriär. Med sina varierade framträdanden, från tv-serier som Solsidan till egna soloföreställningar, tar Elina publiken på en resa genom skratt och självironi.

Profil

Elina Du Rietz har skapat en mångsidig och framstående karriär inom underhållning. Hennes meritlista inkluderar framträdanden i populära tv-serier och filmer som Solsidan, Bonusfamiljen, Tårtgeneralen och Kärlek och Anarki. Utöver detta har hon engagerat publiken på teaterscener och bidragit med humorprogram för SR P4 och P3.

Ståuppkomik

Självironisk, varm, galen och stundtals ganska grov – så kan man beskriva Elina Du Rietz ståuppkomik. Hon är känd för att gå in i olika karaktärer, inklusive den populära ”Nettan från V-så,” som har blivit en sensation på sociala medier. Elina utmanar normer och driver med allt och alla, inklusive sig själv. Perfekt för arrangörer som söker lite galnare humor som får publiken att vakna till.

Konferencier och Talare

Elina är inte bara en erfaren ståuppkomiker utan också en skicklig talare och konferencier. Med en förmåga att hantera alla situationer, beskrivs hon som ”snabb i käften” och kan föra publikens skrattsalvor genom improvisation. Hon har framträtt inför olika typer av publiker, från byggfirmor till frisörsalonger, och är en återkommande stjärna på Sveriges största ståuppklubbar som Big Ben StandUp, RAW Comedy Club och Norra Brunn.

Möt ”Nettan från V-så”

Elina Du Rietz har även gjort stort avtryck på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-så,” som agerar som hennes alter ego. Denna mammafigur bjuder på humoristiska situationer och säger saker som föräldrar bara tänker. En perfekt blandning av humor och igenkänningsfaktor.

Förändra Världen Genom Humor

Elina vill förändra världen, och det syns i hennes skämt om ämnen som hälsa, jämställdhet och föräldraskap. Genom fysisk humor och karaktärsskildringar tar hon upp ämnen som alla kan relatera till, vilket ger fart och fläkt till varje evenemang. Hon är perfekt som både komiker och konferencier och hanterar  även introduktioner till improvisationsteater för att stärka kreativitet och innovation inom organisationer.

Elina Du Rietz

Information om Elina Du Rietz

Hemsida: https://elinadurietz.se/wp/