Elvira ”Gullis” Gullberg – Lundatjejens Sprudlande Humor kom till  BigBenStandUp!

Elvira Gullberg, eller kärleksfullt kallad ”Gullis”, är den sprudlande komikern som snabbt har erövrat Skånes humorscen med sina unika och humoristiska låtar. Född och uppvuxen i Lund, har Gullis blivit en lokalt älskad stjärna som tar skrattet till nya höjder. Hennes föreställningar är som en musikalisk resa genom vardagen, där allt från sköna toner till oväntade allitterationer och improvisationer får en plats. Men det är inte bara noterna som spelar – det är också hormonerna som får sitt utrymme i en föreställning där inget ämne är för heligt.

Gullis – Mer än en Lokal Favorit!

Gullis har inte bara charmat Lundaborna, utan har även tagit hela 018-området med storm. Hon har gjort sig känd genom att göra allt hon älskar på scen och har blivit omtalad i flera lokala och nationella medier. Skånska Dagbladet har följt henne från hennes Talang-framträdande till hennes senaste stand-up-uppträdanden, och TV4 har noterat hur Gullis gång på gång splittrar juryn med sitt humoräventyr.

Gullis Humorstil – Underhållande, Underbart, Underfundigt!

Gullis humor är en unik mix av underhållande sketcher, underbara låtar och underfundiga observationer. Hennes förmåga att skapa skratt genom att skämta om vardagens små absurditeter och samtidigt bjuda på oväntade tvister har gjort henne till en ståuppkomiker att räkna med. Hon har en förmåga att skärpa upp stämningen och föra publiken med på en resa där skrattet står i centrum.

Gullis Förgyller med ´jämna mellan rum BigBenStandUp!

Längtar du efter en komiker fylld av glädje, skratt och oförglömliga skämt? Kom till BigBenStandUp någon gång när Elvira ”Gullis” Gullbergs är där och upplev hennes unika humor live på scenen! Gullis gör mer än bara skämta – hon skapar en underhållningsupplevelse som får hela publiken att skratta i korus.

Elvira Gullberg

Information om Elvira Gullberg

Hemsida: https://www.gullisgullberg.se/