Emma Knyckare – Mästare på Skratt och Galor

Upptäck Emma Knyckare, den roliga ståupparen med fingertoppskänsla för humor och satir. Emma är inte bara en framstående komiker utan även en flitig konferencier, programledare, författare och arrangör av festivaler.

Ståuppkomik

Emma Knyckare är roligast som ståuppare. Hon startade sin ståuppkarriär på Oslipat i Malmö 2009 och har sedan dess etablerat sig som en av Sveriges mest älskade komiker. Hennes humor präglas av att spegla samhället och samtiden genom satir. Hon har gjort flera turnéer och blev 2014 nominerad till årets kvinnliga komiker.

Radiopratare och Programledare

Sedan 2011 har Emma varit programledare för radio och har nu sitt eget program, ”Knyckare i P3,” där hon tillsammans med lyssnarna fyller i kunskapsluckorna från utebliven skoltid. Hennes radioprat är fyllt av charm och skratt, och hon har även varit programledare för populära program som ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan.” Emma har också medverkat i TV-program som ”Inte OK,” ”Hårdvinklat,” ”Intresseklubben,” och ”Tror du jag ljuger.”

Konferencier och Galavärd

Emma Knyckare är en flitigt anlitad konferencier och galavärd. Hon älskar att hålla i galor och har lett evenemang som ”Svenska standup-galan” och Radiopriset ”Guldörat.” Tillsammans med komikern Josefin Johansson bildar de duon ”Knyckare & Josefinito,” en oslagbar kombination för att leda event, galor och quizzar.

Humorinitiativ

Emma Knyckare och Josefin Johansson startade ”Humorkollo,” ett initiativ för att locka fler tjejer till standupscenen. Under sommaren utbildade de cirka 100 kommande komiker i konsten att vara ”awesome”. Emma brinner för att främja humor och skratt inom olika sammanhang.

Författare och Flashback-prat

Emma Knyckare debuterade som författare 2018 med boken ”Hit med flaskan! Handbok för panikslagna mammor.” Hon är också skribent för tidningar som ETC och Faktum. Emma erbjuder även en unik och rolig ”Flashback-prat” där hon specialskriver humorunderhållning baserad på forumets trådar på ett valt tema.

Leta efter Emma Knyckare

Emma Knyckare är inte bara en komiker utan en mångsidig underhållningskraft. Hon är helt rätt oavsätt om du vill addera humor, skratt och professionalitet till ett evenemang eller njuta av Emma som ståuppkomiker på Big Ben StandUp.

Emma Knyckare _

Information om Emma Knyckare _

Hemsida: https://www.kahlo.se/emmaknyckare