Eva Viding Bussell – Ståuppare och Klubbarrangör

Upptäck Eva Viding Bussell, den skickliga ståuppkomikern som går från andraplats i nybörjartävlingen till att leverera humor över hela Sverige och utomlands. Med sitt unika sätt att behandla ämnen som familj, barn, sex och förhållanden, lämnar Eva alltid publiken skrattande och överraskad.

Ståuppkomik

Eva Viding Bussell är en av Sveriges framstående ståuppkomiker som på kort tid gått från andraplats i Bungy Comedy 2012 till att uppträda flitigt på klubbar över hela Sverige och internationellt. Hennes skämt om vardagliga ämnen som familj, relationer och sex ger en lättsam ton, men det är den oväntade twisten i slutet som gör att skrattet fastnar i halsen på ett härligt sätt. Eva är definitivt inte barntillåtet alla gånger, men alltid väldigt roligt.

Konferencier och Moderator

Utöver ståuppkomiken kan du även boka Eva Viding Bussell som konferencier eller moderator till ditt event. Med över 15 års erfarenhet som instruktör och pedagog har Eva förmågan att stå på scen inför olika typer av människor och leverera sitt budskap med närvaro och humor.

Klubbarrangör

Eva är inte bara en ståuppkomiker utan också en klubbarrangör. Hon driver tillsammans med kollegan James McKie ”Knivsta Comedy Club” sedan 2018, med klubbar och standupshower i Knivsta, Uppsala och Stockholm. Eva har också varit en del av klubbar som Skrattstock-festivalen, Västerås Comedy Festival, Maffia Comedy och Norra Brunn.

Erfarenhet och Framgång

Eva Viding Bussell har inte bara levererat skratt på svenska scener utan även fått internationell erfarenhet genom att uppträda utomlands. Hon har över 300 framträdanden i bagaget och har haft äran att vara en del av prestigefyllda scener som Norra Brunn.

Oslipat och Edge Comedy

Eva fångade uppmärksamheten hos arrangörerna på Oslipat, som såg ett klipp med henne på YouTube och bokade in ”den mycket roliga rookiekomikern Eva Viding” för ett gig på Debaser Medis i Stockholm. Hon har också gjort flera framträdanden på event i Edge Comedys regi, där Edge Comedy strävar efter att lyfta upp den alternativa standupscenen i Stockholm.

Håll utkik efter Eva Viding Bussell

Vill du få en dos av skratt och överraskande humor? Håll utkik efter Eva Viding Bussell för en oförglömlig ståuppupplevelse eller som en engagerande konferencier.

Eva Viding Bussell

Information om Eva Viding Bussell

Hemsida: https://www.pinupcomedy.com/