Farzad Nouri – Regissör, Manusförfattare och Komiker

Möt Farzad Nouri, en mångsidig underhållare med erfarenhet som regissör, manusförfattare och komiker. Hans engagemang sträcker sig från scenen på Big Ben StandUp till radioprogram i Sveriges Radio.

Farzad Nouri -Mångfacetterad Underhållare

Farzad Nouri har gjort avtryck som regissör, manusförfattare och tidigare programledare i radio. Han är känd för sin nyfikenhet och intressanta komik, och för närvarande fungerar han som programledare på Sveriges Radio, med flera radioprogram och poddar på sin meritlista.

Från Humorsidor till Scenframträdanden

Farzads resa inom humorvärlden började med sketcher för humorsidan 1000apor.se, skapad av bröderna Schulman. Genom turnéer med bröderna lärde han känna Soran Ismail och fördjupade sitt intresse för standup. Efter att ha deltagit i nybörjartävlingen BungyComedy 2009 var han hooked på att stå på scen och göra folk skratta. Sedan dess har han uppträtt på olika platser, från källarlokaler till etablerade klubbar som Big Ben StandUp, Norra Brunn, RAW Coimedy, och LoL Comedy.

Mångsidighet i Karriären

Farzad har inte begränsat sig till scenen utan har även förundrat lyssnare med sina radioprogram och poddar på Sveriges Radio P3 och Metropol 93,8. På senare tid har han också utforskat skådespeleri och tagit sig an olika skådespelarroller.

Föreläsning: Minoritetsrapport

Utöver humor tar Farzad sig an viktiga samhällsfrågor i sin föreläsning ”Minoritetsrapport”. Det är en mix av ståuppkomik, tankeväckande reflektioner och personliga erfarenheter som kretsar kring ämnen som homofobi, rasism och normer. Föreläsningen är både rolig och tänkvärd, och Farzad lyckas brottas med dessa ämnen på ett underhållande sätt.

Engagerande Föreläsare

Med en längd på 40-50 minuter tar Farzad Nouri sin publik på en resa genom humor, ifrågasättande tankar och personliga berättelser. Han bjuder in till en föreläsning som inte bara roar utan också väcker eftertanke.

Farzad Nouri snart på BigBenstandUp

Vill du ha en mångsidig och engagerande underhållare? håll utkik efter Farzad Nouri för en föreställning som omfamnar humor och samhällsreflektion.

https://sv-se.facebook.com/farzad.nouri.9

https://www.instagram.com/farzadnouri/

https://twitter.com/farzadnouri

http://farzadnouri.se/

Farzad Nouri

Information om Farzad Nouri

Hemsida: https://www.instagram.com/farzadnouri/