Fredrik Boltes – Från Tjockumentär till Standup och Föreläsningar

Upptäck Fredrik Boltes, jojo-bantare, reggaesångare, komiker, och TV-producent. Han tar nu scenen med en fartfylld one-man-show, mest känd för sin omtalade ”Tjockumentär” på SVT. Boltes ger dig en unik mix av musik och standup, där han vågar tala fritt om ämnen som fetma, kroppsaktivism, Tinder, politik, musik, döden – och till och med naveln.

En Fartfylld Upplevelse

Fredrik Boltes bjuder på en energifylld show där han mixar olika element av underhållning. Han tar dig med på en resa genom humor och allvar, där långa monologer baserade på killgissningar, standup om tjockisar och till och med reggae på svenska ingår. Var beredd på en ståuppföreställning som utmanar och underhåller på samma gång.

Triggervarningar: Standup om Tjockisar och Reggae på Svenska

Fredrik Boltes varnar med glimten i ögat för triggande moment – det kan bli långa monologer baserade på killgissningar och standup om tjockisar. Och för det mest triggande av allt: reggae på svenska. Boltes är känd för sitt unika sätt att närma sig ämnen, och hans show är definitivt inte som andra.

En Mångsidig Entertainer

Fredrik Boltes har inte bara gjort succé som komiker utan har också utforskat olika områden som TV-producent och reggaesångare. Med en bakgrund på Morgonskiftet i P4 och satirprogrammet ”Svenska Nyheter” har han etablerat sig som en av landets mest mångsidiga entertainers. Hans reggaeband Partiet har tidigare varit en stor fisk i en liten damm med sin reggae på svenska.

Från Tjockumentär till Live Show

Under hösten 2023 slog Fredrik Boltes igenom stort med SVT-dokumentärserien ”Min Tjockumentär.” En omtalad serie som handlar om Boltes gastric-bypassoperation, navelbrist och svamp under pungen. Nu tar han steget från dokumentär till live show och lovar en upplevelse där du kommer skratta, tänka och bli underhållen.

Inspirationsföreläsningar med Ett Babbel till Powerpoint-slides

Fredrik Boltes är inte bara komiker utan också inspirationsföreläsare. Han erbjuder föreläsningar om ämnen som inspirationsföreläsningar själva, barnuppfostran, algoritmer, lifehacks, religion, bantningspiller, reggae och magsäcksoperationer. En föreläsning med Boltes brukar vara 45 minuter av babbel till powerpoint-slides följt av en frågestund – perfekt för kickoffer, AW:n eller andra sammankomster.

Tre Genomarbetade Föreläsningar och AMA-special

Boltes erbjuder tre genomarbetade föreläsningar på ämnen som varierar från fetma och kroppsaktivism till ADHD. Dessutom har han en Ask Me Anything (AMA)-special där han svarar på publiken frågor och delar med sig av allt från bortklippta scener till inspirerande artiklar och tramsiga memes.

Fredrik Boltes är här för att leverera humor, tankeställare och en oförglömlig show. Missa inte chansen att se denna mångsidiga entertainer live på scenen! Köp biljetter nu och låt dig underhållas av en av Sveriges mest unika och framstående komiker.

Fredrik Boltes _

Information om Fredrik Boltes _

Hemsida: