Goran Asaad – Ståuppkomiker, Inspiratör och Författare

Möt Goran Asaad, en framstående ståuppkomiker och inspiratör med gripande och humoristiska föreläsningar om mångfaldsfrågor och att hitta sin identitet.

En Födelse Mot Alla Odds

Goran Asaad har inte bara bemästrat konsten att få folk att skratta; hans liv är i sig en inspirerande berättelse. På 80-talet flydde Gorans familj från Irak under svåra omständigheter. Gravid med sitt fjärde barn och utan möjlighet till vård, gjorde hans mamma en abort. Trots detta föddes Goran i Eskilstuna, och hans liv tog en oväntad vändning.

Från Mobbning till Standup

Uppväxten präglades av mobbning och utanförskap, särskilt när han kallades Göran. Men det var på en skolkabaré där han stod som konferencier och delade med sig av sina tankar och humor baserat på sin traumatiska uppväxt som han fann sitt kall. Det blev startskottet för en framgångsrik karriär som en av Sveriges mest framstående standup-komiker.

Mångsidig Karriär

Goran grundade Comedy Planet 2008, en framstående stand-up klubb. Han har medverkat i TV, varit en del av det svenska Tae Kwon do-landslaget och blivit uttagen till VM i Kina 2006. Med över 4000 uppträdanden, inklusive en Sverigeturné med politiker där samhällsfrågor diskuterades, har Goran etablerat sig som en engagerande talare och komiker.

Inspirerande Föreläsningar

Egentligen skulle jag inte finnas: En berörande föreläsning om hur Gorans liv började, från abortförsöket till familjens flykt till Sverige. Föreläsningen ger nya perspektiv på att komma till Sverige från krig och flykt och hur man växer upp med olika kulturer.

Kurden Göran: En humorföreläsning som utmanar bilden av svenskhet, med fokus på mångfald, inkludering och identitet. Goran använder sitt personliga perspektiv för att bidra till en bättre gemenskap i Sverige.

Uttryck Dig: Tillsammans med Felicia Margineanu, social entreprenör och föreläsare, ger Goran en föreläsning som stärker ungas självförtroende och självkänsla. De delar sina livsberättelser för att hjälpa ungdomar att hitta sina kreativa uttryck.

Standup och Konferencier

Goran Asaad erbjuder inte bara föreläsningar utan kan även bokas för standup-shower och som konferencier för olika evenemang.

Varför är Goran Asaad en av de främsta komikerna?

  • Goran tar med sig personliga erfarenheter av mobbning och utanförskap för att tala om mångfald, inkludering och identitet.
  • Han är en av Sveriges mest framstående och framgångsrika standup-komiker som inte bara inspirerar utan också skapar skratt.
  • Goran ger nya perspektiv och verktyg i mångfaldsfrågor, välmående och personligt ledarskap.

Goran Asaad har en mångsidig karriär som sträcker sig över 15 år och fortsätter att vara en röst för förändring och inkludering. Som författare debuterar han med boken ”En levande abort” som släpps i januari 2023 och är inspirerad av verkliga händelser och livsberättelser.

<div class=”DALIcons”><a target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/goran.asaad.1″><img src=”/Images/Siteimages/fb.png” alt=”Facebook Goran Asaad”></a><a target=”_blank” href=”https://www.instagram.com/goran.asaad/?hl=sv”><img src=”/Images/Siteimages/insta.png” alt=”Instagram Goran Asaad”></a><a target=”_blank” href=”https://www.goranasaad.se/”><img src=”/Images/Siteimages/homepage.png” alt=”Hemsida Goran Asaad”></a></div>

Goran Asaad

Information om Goran Asaad

Hemsida: https://goranasaad.se/om