Greg Poehler – Ståuppkomiker och Skapare av ”Welcome to Sweden”

Upptäck den humoristiska världen av Greg Poehler – komikern som erövrade Sverige med succéserien ”Welcome to Sweden”.

En Ståupp-Stjärna i Mångfald

Greg Poehler är inte bara mannen bakom den hyllade TV-serien ”Welcome to Sweden” utan satsar nu även på en ståupp-karriär i Sverige. Efter att ha flyttat hit har han på olika klubbar testat material, känt på den svenska publiken och filat på sina uppslag. Lite under radarn har han kunnat vara hyfsat anonym och verkligen utforska den svenska ståupp-scenen.

Från Advokat till TV-Stjärna

Greg har en unik resa från att vara advokat och familjeman till att bli ett av tv-branschens hetaste namn på nolltid efter att blivit upp tvingad av en vän på den legendariske standup scenen Big Ben StandUp. Han är yngre bror till den välkända komikern och skådespelerskan Amy Poehler, känd från Saturday Night Live. Med tittarsuccén av ”Welcome to Sweden” i både Sverige och USA står Greg i begrepp att nå den absoluta stjärnstatusen.

En Hyfsat Anonym Standup-Komiker

Greg Poehler har inte enbart skapat och spelat huvudrollen i ”Welcome to Sweden” utan har även blivit en hyfsat anonym ståuppkomiker i Sverige. Han har framträtt vid ett par tillfällen på klubbar som RAW Comedy Club, Norra Brunn och Big Ben StandUp, där han har testat och finslipat sitt material inför en svensk publik. Efter TV-seriens succé är han dock inte längre den anonyma komikern på scenen.

En Succé på Företagsevent

Varför inte ta chansen att boka Greg Poehler till ditt företagsevent? Med hans erfarenhet som komiker, advokat och skapare av en framgångsrik TV-serie kan han garantera en underhållande och minnesvärd upplevelse i alla olika sammanhang.

Utmärkt av Variety

Greg Poehler har inte gått obemärkt förbi i branschen. Tidningen Variety har utnämnt honom till en av ”10 Comics to Watch,” och de lyfter fram hans imponerande ståuppframträdanden som har gjort stort intryck i Sverige.

Gå och se Greg Poehler – Innan Det Blir För Dyr

Som en av tv-branschens hetaste namn och med en ökande popularitet inom ståupp är Greg Poehler en eftertraktad komiker. Passa på att se honom innan han blir för dyr och uppleva en stjärna på scenen.

Upptäck Greg Poehlers unika humor och charm

https://www.facebook.com/poehlerFacebook Greg PoehlerInstagram Greg PoehlerTwitter Greg Poehler

 

Greg Poehler

Information om Greg Poehler

Hemsida: https://www.instagram.com/gpoles22/