Gussy Löwenhielm

Med Gussy Löwenhielm kan du räkna med minst fem skratt i minuten!

Gustav ”Gussy” Löwenhielm ståuppdebuterade på Street Comedy i maj 2008 där han uppträdde med bl a Kristoffer Appelquist och Petra Mede. Sedan dess har han uppträtt flitigt på klubbar, företag och andra evenemang runt om i landet.

Men komikerbanan började redan 2004 när han skrev för Kvarteret Skatan. Därefter har han skrivit för bl a Parlamentet, Cirkus Möller och Har Du Hört Den Förut?

Dessutom ligger han bakom radioprogrammen Rasta Castro och Fel Forum som sänts i P3.

Han har även givit ut flera humorböckerna där En Lagom Rolig Bok Om Sverige (2018) och Hur Var Din Upplevelse? (2018) är de senaste tillskotten. Den senare skrev han med humorkollegan Tobias Persson.

De två senaste åren har man även kunnat läsa Gussys alster i DN och UNT.

Gussys ståuppstil är avslappnad och lätt absurd. Med utgångspunkt från sig själv och sina oneliners har han som grundtes att framkalla minst fem skratt i minuten. Något han ofta gör.

Stand-Up

Gussy Löwenhielm – Standupkomiker och Mångsysslare

Upptäck Humor i Ultrarapid med Gussy Löwenhielm – Ståuppkomik i Högt Tempo

Minst Fem Skratt i Minuten!

Gussy Löwenhielm levererar humor i ultrarapid, och med honom kan du räkna med minst fem skratt i minuten! Han ståuppdebuterade på Street Comedy i maj 2008, och sedan dess har han varit en flitig komiker på klubbar, företagsevent och andra evenemang runt om i landet.

Komikern och Författaren

Gussy Löwenhielm började sin resa inom komik redan 2004 när han skrev för Kvarteret Skatan. Hans komiska talanger har lett till bidrag för program som Parlamentet, Cirkus Möller, och Har Du Hört Den Förut? Utöver sitt engagemang inom komik är han även författare och har gett ut humorböcker, inklusive ”En Lagom Rolig Bok Om Sverige” och ”Hur Var Din Upplevelse?” som han skrev tillsammans med Tobias Persson.

Ståuppstil – Avslappnad och Lätt Absurd

Gussys ståuppstil är avslappnad och lätt absurd. Med utgångspunkt från sig själv och sina oneliners strävar han efter att framkalla minst fem skratt i minuten. Han har en gedigen erfarenhet av att uppträda på klubbar runt om i landet, inklusive Stockholmsfavoriten Norra Brunn. Hans ståupp kännetecknas av eftertänksam humor i ultrarapid.

Föreläsningar och Företagsevent

Gussy Löwenhielm har inte bara gjort sig ett namn inom standupscenen utan har även erfarenhet av föreläsningar och företagsevent. Med lång erfarenhet av att skapa avspända atmosfärer där alla känner sig bekväma, levererar han ståupp med hög igenkänningsfaktor och humor som går att uppskatta om och om igen utan att bli tråkig.

Tusenkonstnär och Språkpolis

Gussy Löwenhielm är definitionen av en tusenkonstnär. Utöver sin framstående karriär som komiker och författare ägnar han sig åt konst och är utställd på galleriet Konst och folk i Stockholm. Han driver Instagram-kontot Fredsdruvor med nära 40 000 följare och har utvecklat konstprojekt som kombinerar ordvitsar med gamla foton. Som självutnämnd språkpolis tar han med sin kärlek till språk och grammatik till scenen.

Oroliga Timmen – Släpp Oro och Fokusera på Skratt

Med sin improviserade show ”Oroliga Timmen” hjälper Gussy Löwenhielm åhörarna att släppa sin oro och fokusera på roliga saker. Han är en komiker som vågar vara annorlunda och överraska sin publik genom att ”låtsas” vara en normal, tråkig expert innan han gradvis övergår till ståuppkomiker.

Boka Gussy Löwenhielm – För Unik Humor och Bekvämlighet

Med Gussy Löwenhielm på ditt företagsevent får du inte bara en erfaren och unik komiker utan också en tusenkonstnär och språkpolis. Boka Gussy för humor i ultrarapid och en avslappnad atmosfär där alla känner sig bekväma.

 

Gussy Löwenhielm

Information om Gussy Löwenhielm

Hemsida: https://gussy.se/