Hampus Algotsson – Levererar Skratt med Pricksäkerhet

Upplev Hampus Algotssons Unika Humor

Hampus Algotsson är en skicklig komiker som med stor pricksäkerhet levererar skämt om sin uppväxt i en skånsk småstad och om samhällets tillvaro idag. Ursprungligen från Kristianstad, numera bosatt i Göteborg, har Hampus gjort sig känd på scener över hela landet. Han är inte bara en erfaren ståuppkomiker utan även en driven arrangör som driver stand up-klubbar i både Kristianstad och Göteborg.

Mångsidig Humorprofil

Hampus Algotsson har en bred repertoar när det kommer till humor. Han använder stora och små ämnen, blandar in rent trams och skapar en energifylld akt fylld med skratt. Utöver ståuppkomiken ägnar sig Hampus åt andra former av humor, inklusive Youtube-sketcher, podcast, ordvitsar och radio. Han är också en del av humorgruppen The Happy Gang och har varit finalist i SM i Ordvitsar.

En Resa Genom Stand-up-Scenen

Hampus har gjort en imponerande resa genom stand-up-scenen. Från politiker i Kristianstad till en etablerad ståuppkomiker och arrangör av stand up-klubbar. Han har uppträtt på scener över hela landet och har också erfarenhet av internationella framträdanden, bland annat under en Europaturné.

Höjdpunkter och Framtida Projekt

En av höjdpunkterna i Hampus Algotssons karriär är Ståuppklubbens femårsfirande på Draken i Göteborg. Han har även planerat en soloföreställning om sin hemstad Qwansta och har turnerat med stand up i Berlin, London och Barcelona. Hampus är en komiker som ständigt utvecklas och söker nya utmaningar.

Hampus Algotsson – En Komiker med Både Bredd och Djup

Hampus Algotsson är en komiker som erbjuder en unik och mångsidig humorupplevelse. Med erfarenhet från olika områden inom humorbranschen och en förmåga att skapa skratt med pricksäkerhet är Hampus en perfekt underhållare för alla typer av evenemang.

Hampus Algotsson

Information om Hampus Algotsson

Hemsida: https://stauppbolaget.se/