Hampus Hedström: Humorens Stjärna från Youtube till Big Ben Stand Up

Hampus Hedström – En Älskvärd Komiker som Erobrar Hjärtan

Hampus Hedström är inte bara en av Sveriges mest älskvärda komiker just nu, utan han har också blivit en framstående stjärna på Youtube. Hans humor kännetecknas av lättillgänglig rolig och bjuder på inslag av absurdism som får publiken att älska honom ännu mer.

Youtube-Stjärnan som Erovrade Humorvärlden

Hampus Hedström gjorde sin entré i rampljuset genom plattformen Youtube, där han började dela med sig av sina roliga klipp och sketcher. År 2014 startade han sin kanal, Hampus Hedström, och det dröjde inte länge innan hans popularitet sköt i höjden.

Inom tre år hade han över 200 000 prenumeranter, och idag har hans kanal lockat över 300 000 prenumeranter med mer än 93 miljoner visningar. Han har inte bara erövrat Youtube utan har även varit programledare för Guldtuben 2017 och delat ut pris på Rockbjörnen. Hans humor har även nått TV-rutan genom gästspel i programmet Mumbo Jumbo.

En Mångsidig Komiker och Podcaster

Utöver sina framgångar på Youtube och TV är Hampus Hedström även känd som programledare och deltagare i olika evenemang som Guldtuben och Rockbjörnen. Han delar också med sig av sitt skrattframkallande sinne i podcasten ”Frågar åt en kompis” tillsammans med Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Hampus Hedström på Big Ben Stand Up

När Hampus Hedström tar scenen på Big Ben Stand Up är det mer än bara skratt. Hans oförutsägbara och härmningsvänliga sätt att testa nya idéer har satt sin prägel på stället sedan BIG BEN STAND UP startade. Hans framträdanden är en kombination av hårdslående humor och absurda, filosofiska bilder som skapar en surrealistisk upplevelse för publiken.

Nästa Generations Komiker

Hampus Hedström representerar nästa generations komiker. Hans charm och komiska talang har inte bara gjort honom till en Youtube-stjärna utan även tagit honom till scener som Släng dig i Brunnen och Svenska Nyheter på SVT. Med porträtt i DN som nästa generations komiker är han en ständigt lysande stjärna på Big Ben Stand Up.

Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för att uppleva nästa generations komiker, där Hampus Hedström tar er med på en resa genom humor och absurditet.

Hampus Hedström

Information om Hampus Hedström

Hemsida: https://www.hampushedstrom.se/