Hasse Brontén – Polisen som Gör Sverige Skrattande Tryggare

En av Sveriges Rolloigaste Snutar!

Hasse Brontén är inte bara en av Sveriges mest anlitade komiker utan även en före detta polis och Säpoagent. Han har vunnit pris på Svenska Standupgalan och levererar humor med en unik twist av sina erfarenheter från polisyrket.

Skrattgaranti och Handklovar

Med en bakgrund som polis och författare av skämt för TV bjuder Hasse på en komisk upplevelse utöver det vanliga. Han ser väldigt sexig ut i uniform och kommer med både skrattgaranti och handklovar för att göra er trygga. Hasse Brontén tar publiken med på en resa genom humor och polisvardag.

Komisk Ljusglimt

Hasse kategoriserar sig själv som Sveriges gladaste komiker. Enligt honom själv uppträder han inte för en publik som är tyngre beväpnad än honom, men om någon i publiken har en Magnum 44 kan han överväga att vara lite mer spänd. Med sin komiska ljusglimt har han synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW, och mycket mer.

Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?

Hasse Brontén har även tagit scenen med storm genom sin soloshow ”Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?”. I denna humorföreställning tar han publiken med genom barndomen och skarpsynta observationer om både sig själv och vår omvärld. Han utforskar ämnen som psykisk ohälsa med en perfekt balans mellan humor och allvar.

Publikens Respons

Föreställningen har fått fantastiska omdömen från publiken. Många har uppskattat Hasse Bronténs mod att prata om psykisk ohälsa samtidigt som han lyckas balansera mellan skratt och allvar. Publiken vittnar om tårar av skratt och rördhet. ”Detta skulle alla gå och lyssna på!” och ”En känslomässig berg-och-dalbana där vi skrattade så vi grät och även grät på riktigt.”

Om Hasse Brontén

  • Född: 19 mars 1967, Stockholm
  • Utbildning: Polishögskolan (tre år), Drug Recognition Expert Program vid L.A.P.D i Kalifornien, Dramatiska Institutets ståuppskola
  • Scendebut: 1976, roliga historier på ”roliga timmen” i tredje klass
  • Debut som ståuppkomiker: På Norra Brunn den 24/1 2004

Hasse Brontén – För En Kriminellt Träffsäker Komikupplevelse!

Hasse Brontén, den före detta polisen som bytte spaningsuppdragen mot humorscenen, är en av Sveriges mest eftertraktade ståuppkomiker. Med en unik kombination av polisinsikter och humor levererar han en oförglömlig och trygg komikupplevelse. Boka Hasse Brontén för ett evenemang som garanterat sätter ett leende på allas läppar!

<div class=”DALIcons”><a target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/hassebronten/”><img src=”/Images/Siteimages/fb.png” alt=”Facebook Hasse Brontén”></a><a target=”_blank” href=”https://www.instagram.com/hassebronten/?hl=sv”><img src=”/Images/Siteimages/insta.png” alt=”Instagram Hasse Brontén”></a><a target=”_blank” href=”https://twitter.com/hassebronten?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor”><img src=”/Images/Siteimages/twitter.png” alt=”Twitter Hasse Brontén”></a><a target=”_blank” href=”https://bronten.com/”><img src=”/Images/Siteimages/homepage.png” alt=”Hemsida Hasse Brontén”></a></div>

 

 

Hasse Brontén

Information om Hasse Brontén

Hemsida: https://bronten.se/