Henrik Elmér – Den Surrealistiska Komikern

Upplev Surrealistisk Humor Med Henrik Elmér

Henrik Elmér kallas ibland för en surrealistisk komiker, ibland bara för komiker och ibland bara för Henrik, beroende på sammanhanget. I hans komik får du uppleva oväntade vändningar, absurda bilder och oanade möjligheter, precis som i hans vardag och på helgerna (dock inte vissa långhelger). Henrik är en skruvad speaker som tar publiken med på en resa genom sina unika tankegångar.

Komik Med Oväntade Vändningar

I Henrik Elmérs komik används oväntade vändningar, absurda bilder och oanade möjligheter för att skapa en unik och surrealistisk upplevelse. Hans humor speglar vardagliga situationer och bjuder på en twist som tar publiken bortom det förväntade.

TV- och Internationell Erfarenhet

Henrik har synts i TV-program som ”Släng dig i brunnen”, ”Stockholm Live” och ”Babben & Co”. Utöver sina framträdanden i Sverige har han även uppträtt flitigt på comedyklubbar utomlands, främst i England. Han har även varit involverad i långfilmen ”Meningen med Hugo”, där hans unika komik tar en annan form på filmduken.

 

Favoritkomiker och Publik

Henrik Elmérs favoritkomiker varierar från dag till dag, och när det kommer till publik föredrar han en blandning av 68.3% kvinnor, 31.5% män samt en myskoxe i marsipan.

Surrealistiskt Mörker och Förtvivlan

Henrik pratar gärna om ämnen som ensamhet, förvirring, kontaktlöshet, tvångstankar, existentiellt mörker och förtvivlan. Han är dock öppen för att beröra andra ämnen om så önskas, även om det inkluderar myskoxar i marsipan, brandskattningen av Flisby eller rabiessmittade lergökar.

Henrik Elmér – För En Surrealistisk Komikupplevelse!

Ge din publik möjligheten att uppleva något utöver det vanliga genom att boka Henrik Elmér. Med sin surrealistiska komik och unika perspektiv skapar Henrik en underhållande och minnesvärd upplevelse för alla som söker en annorlunda form av humor. Boka Henrik Elmér för ditt evenemang och låt publiken följa med på en resa genom surrealistiska tankegångar och oväntad humor!

 

<div class=”DALIcons”><a target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/henrik.elmer.3″><img src=”/Images/Siteimages/fb.png” alt=”Facebook Henrik Elmér”></a><a target=”_blank” href=”https://twitter.com/henrikelmer”><img src=”/Images/Siteimages/twitter.png” alt=”Twitter Henrik Elmér”></a></div>

 

 

Henrik Elmér

Information om Henrik Elmér

Hemsida: