Ina Lundström – Från Journalist till Ståuppkomet

Upptäck Ina Lundström, journalisten som snabbt har tagit standup-Sverige med storm och blivit Årets Nykomling 2020 enligt Sveriges komiker. Från att skriva krönikor i GP och programleda Ring P1 till att erövra standup-scenen, Ina Lundström är en raket på den svenska humorhimlen.

En Snabbstegad Resa genom Standup-Sverige

Ina Lundström, grundutbildad som journalist, har på bara några år blivit en av de mest framstående ståuppkomikerna i landet. Med sitt högproduktiva tempo och naturliga svada har hon vunnit över olika publikgrupper. År 2020 blev hon framröstad som Årets Nykomling av Sveriges komiker, och nu tar hon scenen på Valand för att roa Göteborgspubliken.

Klubb Hybris – Från Nybörjare till Scenens Mitt

Utmaningen är stor – på bara ett halvår ska Ina Lundström gå från att aldrig ha sett standup till att stå mitt i strålkastarljuset. Tillsammans med mentor Emma Knyckare, en erfaren ståuppkomiker, utforskar Ina världen av humor. I podden ”Klubb Hybris: Hur kul kan man bli på ett halvår” delar de med sig av resan och utmaningarna. Hur skriver man skämt? Kan man vara rolig för alla? Vad betyder ”riva”? Svaren på dessa frågor och många fler får du i Klubb Hybris.

En Göteborgsikon in the Making

Ina Lundström är inte bara en ståuppkomiker utan också en göteborgsikon in the making. Första gången den breda svenska standup-publiken såg henne var i SVT:s ”Släng dig i brunnen,” och sedan dess har hon etablerat sig som en av de mest kreativa stjärnorna i branschen. Med framträdanden i ”På Spåret” och ”Alla mot alla” bevisar Ina att hon är en multitalang som har mycket att erbjuda.

Från Okunnig till Ståuppsuccé

Följ med Ina Lundström på hennes snabbstegade resa från journalist till ståuppkomet. Klubb Hybris är biljetten till hennes utveckling som komiker, och i varje avsnitt av podden får du insyn i utmaningarna och framstegen. Om ett halvår vet vi svaret på frågan: Hur kul kan man egentligen bli på ett halvår? Missa inte detta ståuppfenomen – boka dina biljetter och gör dig redo för en kväll fylld med skratt och oväntade vändningar.

Ina Lundström

Information om Ina Lundström

Hemsida: https://www.inaochpetrina.se/