Isak Jansson: En Komiker Utan Gränser

Möjligen Sveriges Roligaste (Och Smartaste) Komiker

Isak Jansson, den geniala hjärnan bakom skratten och en av landets mest omtyckta komiker. Med en unik blandning av intelligens och humor, tar Isak publiken på en resa där skratt och eftertanke går hand i hand.

En Mångsidig Komiker som Tänjer på Gränserna

Isak är inte bara en stå-upp komiker, utan även en spokenword-artist som levererar gränslösa monologer. Hans framträdanden är inte bara roliga utan också fulla av överraskningar. Han har en förmåga att tänja på gränserna och ta ställning på scenen, allt vävt in i ett roligt nät som alltid landar i hjärtliga skratt.

Isak Janssons Humorstil: Skruvad, Samhällskritisk och Intelligent

Isaks humor är något utöver det vanliga. Den är skruvad, samhällskritisk och full av metakomik. En perfekt mix för den kräsna bokaren som söker intelligent humor med långvarig effekt. Hans klockrena imitationer av kändisar som Kristian Luuk, Özz Nûjen och Martin Timell har gjort honom till ett fenomen inom humorbranschen.

Isak Jansson: En Stjärna på och utanför Scenen

Isak har varit en central figur inom komiker-Sverige under många år. Utöver sina liveframträdanden har han varit redaktör för populära TV-program som ”Inte OK” på TV3 och ”Robins” på SVT. Han har även varit manusförfattare och regissör för flera framstående produktioner.

Turnéer, Shower och Podcasts: Isak Jansson är Överallt

Genom åren har Isak producerat och turnerat med flera framstående shower, från ”Filosofi för sinnesslöa” till ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)”. Han driver också den populära podcasten ”Rollspelsklubben”, en av Sveriges mest lyssnade poddar som nyligen nominerades till Årets media på Svenska Standup-galan.

Boka Isak Jansson: Mer än en Komiker

Isak är inte bara en standupkomiker, utan han är också en mångsidig underhållare. Han kan bokas som konferencier, moderator, programledare, skådespelare, film/tv-medverkan och radioprogramledare. Hans förmåga att anpassa sig till olika format och publik gör honom till det perfekta valet för alla typer av evenemang.

Isak Jansson: En Komiker i Världsklass

Med utmärkelser som ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan 2020 och en imponerande internationell närvaro, har Isak Jansson cementerat sin plats som en av Sveriges bästa komiker. Från Gävle till världen, hans humor har nått platser som Sydafrika, Island, Ryssland, Norge, Indien, Kina och många fler.

Ta del av Isak Janssons unika humor och förbered dig på en oförglömlig upplevelse. Boka honom nu för en kväll fylld av skratt, intelligens och oväntade ögonblick!

<div class=”DALIcons”><a target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/isak.jansson.5070″><img src=”/Images/Siteimages/fb.png” alt=”Facebook Isak Jansson”></a><a target=”_blank” href=”https://www.instagram.com/isakjansson/?hl=sv”><img src=”/Images/Siteimages/insta.png” alt=”Instagram Isak Jansson”></a><a target=”_blank” href=”https://twitter.com/Isak_Jansson?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor”><img src=”/Images/Siteimages/twitter.png” alt=”Twitter Isak Jansson”></a><a target=”_blank” href=”https://www.youtube.com/user/isakio”><img src=”/Images/Siteimages/Youtube.png” alt=”Youtube Isak Jansson”></a></div>

Isak Jansson

Information om Isak Jansson

Hemsida: https://isakjansson.com/