Johan Glans: En Ståupplevande av Sveriges Favoritkomiker

Skrattfest med Johan Glans

Johan Glans, född i Eslöv år 1974, är inte bara en av Sveriges mest älskade komiker utan också en succéskapare på både scenen och i TV-rutan. Med sin charm, vassa punchlines och avslappnade framtoning har Johan Glans blivit en av landets mest eftertraktade och hyllade komiker.

Humorstilen som erövrat Sverige

Johan Glans humorstil är en kavalkad av vassa och träffsäkra punchlines, kryddad med en ironisk och satirisk ton. På scenen trollar han fram en avslappnad atmosfär och har en magnetisk förmåga att locka fram skratt från publiken. Här är några kännetecken för Johan Glans humor:

  • Ironi och Satir: Johan är känd för sin ironiska och satiriska humor, vilket ger en extra dimension åt hans skämt.
  • Absurda Vinklingar: Han använder sig av absurda vinklingar och överdrifter för att skapa komiska ögonblick.
  • Kontroversiella Ämnen: Med mod och finess tar Johan upp kontroversiella ämnen på ett sätt som får publiken att tänka till.

Johan Glans på Big Ben Stand Up

På Big Ben Stand Up testar Johan Glans ofta nya komiska äventyr och utforskar ämnen som ”Hur låter korna i Stockholm?” och ”Vad får en skåning som beställer coca i samma stad?”. Hans framträdanden på Big Ben Stand Up har varit minnesvärda och har bidragit till att cementera hans position som en av Sveriges största komiker genom tiderna.

En Mimisk Magiker på Scenen

Johan Glans har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena ”gåner på knä-roligt”. Trots att han är välkänd från TV, blir hans liveframträdanden rent magiska. Publiken får en autentisk och intensiv ståupplevelse där Johan Glans blir mer Johan Glans, och ju mer av honom, desto roligare blir det.

”World Tour of Skåne” – En Publiksuccé

Med ”World Tour of Skåne” bevisade Johan Glans att det går att vara profet i sitt eget land. Genom att spela för utsålda hus i nästan varje liten håla i Skåne skapade han en publiksuccé som visade hans förankring och popularitet.

Tillbaka till Rötterna med ”World Tour of Skandinavien”

Efter två intensiva år som skådespelare i teatersuccén ”Spamalot” och filmen ”Kvarteret Skatan reser till Laholm” återvände Johan Glans till sin favoritplats – scenen med en mikrofon och klassisk standup. Med ”World Tour of Skandinavien” tog han med sig helt nyskrivet material på en turné som spände över Norge, Finland, Danmark, Island och slutligen Sverige.

En Musikalisk Paus på Cirkus

Under 2014 till våren 2015 hade Johan Glans en musikalisk paus och syntes i musikalen ”Livet är en schlager” på Cirkus i Stockholm.

Miss inte chansen att vara en del av Johan Glans skrattfyllda värld. Hans föreställningar är som en resa genom skämtens landskap, där varje steg tar publiken närmare en oförglömlig upplevelse. Johan Glans – där humor och charm möter svensk standup i världsklass!

Johan Glans

Information om Johan Glans

Hemsida: https://www.johanglans.se