Johanna Hurtig – En av Sveriges roligaste, vassaste och mest provocerande komiker just nu

Johanna Hurtig Wagrell är en svensk komiker som sticker ut med sin lättillgängliga, roliga humor och inslag av absurdism. Hon har gjort sin stämpel som en av landets främsta komiker och har testat sitt material på stora scener som BIG BEN STAND UP.

Johanna Hurtig Wagrells Humorstil

Johanna är känd för sin hårda och svarta satir, kryddad med inslag av absurdism. Hennes skämt karakteriseras av:

  1. Hård och Svart Satir: Johanna tar upp kontroversiella ämnen och behandlar dem med skärpa och svärta, vilket får publiken att tänka till.
  2. Absurda Vinklingar: Hon använder absurda vinklingar och överdrifter för att ge en helt ny syn på vardagliga ämnen.
  3. Provocerande Ämnen: Med mod och skicklighet vågar Johanna ta upp ämnen som provocerar och utmanar tanken hos sin publik.

Johanna på Big Ben Stand Up

Johanna Hurtig har varit en återkommande artist på BIG BEN STAND UP i nästan ett decennium. Där testar hon regelbundet nya bitar av sitt material på sitt eget oförväntade sätt.

Enligt uppgifter har Johanna varit en del av framstående TV-program som ”Släng dig i Brunnen” och ”Svenska Nyheter” på SVT. Hennes unika stil och förmåga att leverera humor med filosofiska vändningar och surrealistiska bilder har gjort henne till en framstående figur inom den svenska komediscenen.

Hjärtligt välkomna till Big Ben Stand Up för en kväll fylld med skratt och underhållning, där Johanna Hurtig Wagrell tar scenen och levererar sin smarta och hårda humor. Det blir en kväll du sent kommer att glömma!

Johanna Hurtig Wagrell

Information om Johanna Hurtig Wagrell

Hemsida: https://www.facebook.com/johanna.wagrell/?locale=sv_SE