Välkommen Till Johannes Brennings Hilariska Värld!

Utforska Johannes Brennings Unika Humor!

Johannes Brenning är tillbaka, och den efterlängtade komikern levererar ännu en gång en ståuppföreställning som får publiken att skratta tills tårarna rinner. Med sin egensinniga stil och en unik svensk twist är Johannes redo att trollbinda dig med sina lustiga observationer och oförutsägbara skämt.

En Komiker Utan Like

Med åtta år på scenen vet Johannes hur man får en publik att skratta. Hans humor är egen, oförutsägbar och alltid full av överraskningar. Han väver skickligt in vardagliga situationer i sina skämt och lyckas få till en unik mix av absurditet och igenkänningshumor som garanterat får dig att kippa efter luft mellan skrattattackerna.

Ett Oförglömligt Uppträdande på Big Ben StandUp!

Missa inte chansen att se Johannes Brenning live på Big Ben StandUp när han samlar material för sin andra soloshow ”FENTA”. Johannes tar publiken med på en resa genom hans skruvade sinne och bjuder på en kväll fylld av skratt och glädje. Kom och upplev varför Johannes är en av de mest hyllade komikerna i den nya generationen av ståuppare. Det blir en kväll du sent kommer att glömma!

Johannes Brenning

Information om Johannes Brenning

Hemsida: