John Houdi – Mästaren av Magi, Komedi och Konferenciering

Stig in i John Houdis förtrollande värld – en av Nordens främsta magiker, komiker och konferencierer av internationell kaliber! John Houdi är inte bara en naturlig showman och underhållare, utan även en unik artist vars stil och humor passar perfekt för alla sammanhang. Oavsett om det är på scenen, vid företagseventet eller som konferencier på konferensen kan John Houdi leverera en minnesvärd show som du och dina gäster sent kommer att glömma. Upplev en magisk stund med John Houdi och upptäck själv varför han är en av de mest eftertraktade underhållarna i Norden!

TJÄNSTER

MagiComedy: Upptäck den oförglömliga underhållningen med John Houdi! Med en karriär som sträcker sig över decennier och ett rykte som en av Sveriges mest erfarna artister vet John Houdi hur man får även den mest kräsna publiken att skratta och förtjusas. John Houdi på scen är en unik upplevelse!

Konferencier/Moderator: En skicklig programledare är nyckeln till ett framgångsrikt event, och John Houdi är precis den konferencier eller moderator du behöver! Med erfarenhet från både nationella och internationella evenemang är John Houdi den perfekta personen att leda din nästa tillställning.

Konferensmagi: Planerar du en konferens, kick-off eller företagsevenemang som ska skilja sig från mängden? Då är Konferens- eller Inspirationmagi med John Houdi det perfekta tillskottet till ditt program. En roande föreläsning eller inslag som ger en riktig energikick till alla deltagare.

OBS! Jag utför allt OVAN på både engelska och svenska!

OM JOHN HOUDI

Ta del av en av underhållningsbranschens mest unika, erfarna och professionella artister – John Houdi. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier är John Houdi en mästare på att leverera en showupplevelse utöver det vanliga. Genom en skicklig kombination av humor, buktaleri, trolleri och magi anpassar han sina framträdanden för alla typer av evenemang, stora som små, på svenska eller engelska.

John Houdi är:

  • Utsedd till Årets Artist i Sverige
  • Niofaldig Nordisk Mästare i trolleri
  • En av Europas skickligaste buktalare
  • En av de mest bokade magiska artisterna i Norden
  • En av Sveriges mest populära företagsunderhållare

Han har framgångsrikt levererat föreställningar för en bred publik över hela världen och har mottagit flera priser och utmärkelser för sin skicklighet inom trolleri och buktaleri. John Houdi är mer än en underhållare, han är en hel upplevelse.

John Houdi – MagiComedy™

Ett showkoncept som många försöker kopiera. Men det finns bara ETT ORIGINAL.

Övriga Meriter:

  • Utsedd till Årets Artist i Sverige
  • Niofaldig Nordisk Mästare i trolleri
  • En av Europas skickligaste buktalare
  • En av de mest bokade magiska artisterna i Norden
  • En av Sveriges mest populära företagsunderhållare

Ta steget in i John Houdis magiska värld och upplev en underhållningsupplevelse som varar för evigt!

En av Sveriges roligaste trollkarlar

Letar du efter Sveriges bästa trollkarl till ditt företagsevent, bröllop eller annan fest? John Houdi är Nordisk mästare i trolleri, har uppträtt i olika tv-program och har en kom

John Houdi

Information om John Houdi

Hemsida: