Den Anemiska Kulturpojken från Djurgården

Jonatan Unge, den anemiska kulturpojken från Djurgården, bär på sveriges starkaste ”funny bones.” Trots reumatism har han en unik talang för att få människor att skratta. Att lyssna på Jonatan är som att få örtmassage i hjärnan. Han turnerar över hela Sverige med SEMST, där han delar scen med sina vänner Ahmed Berhan (IFS på SVT) och Branne Pavlovic. Du har säkert sett honom i Drugdealer på SVT, på Spåret eller i Alla mot alla på Kanal 5.

Jonatan Unges Unika Humorstil

Jonatan Unge är en svensk ståuppkomiker med en helt unik komedistil. Jämförelser har gjorts med komiker som Aron Kader och Forrest Gump, där skämt levereras utan ansträngning, och skrattet kommer lätt. Unge är som en enmanskvartett på scenen, där han växlar mellan olika karaktärer och bjuder på roliga anekdoter om sina föräldrar och livet i stort. Hans humor spänner över ämnen som barer, nattklubbar, pisstävlingar och mycket mer. I hans framträdanden gör även hans mamma regelbundna och ofta komiska inträden, vilket alltid får publiken att skratta. Jonatan Unge erbjuder inte bara underhållning utan också tankeväckande material, vilket gör honom till en av dagens mest intressanta ståuppkomiker.

Så, förbered er på en kväll fylld med humor, skratt och intelligens när Jonatan Unge intar scenen. Han är mer än bara en komiker – han är en berättare med hjärta och hjärna!

Jonatan Unge

Information om Jonatan Unge

Hemsida: https://underproduktion.se/jonatanunge/