Jonathan Rollins: Amerikansk StjÀrna i Sveriges Standup-VÀrld!

LĂ€r KĂ€nna Jonathan Rollins – En Komiker med Amerikansk Charm!

Jonathan Rollins, född i USA, Àr en amerikansk komiker som erövrat Sveriges hjÀrtan med sin unika komedistil. FrÄn militÀrtjÀnst i USA till standup-scenerna i Sverige har Jonathan gjort sig kÀnd för sin charmiga berÀttarstil och sitt oförglömliga skratt. HÀr Àr allt du behöver veta om den energifyllda komikern:

FrĂ„n Miami till Stockholm – En KĂ€rlekssaga

Jonathan, ursprungligen frÄn Miami, Florida, tog steget över Atlanten för kÀrlekens skull och flyttade till Sverige för tio Är sedan. Sedan dess har han blivit en favorit inom svensk standup, och hans charmiga berÀttarstil har gjort honom till en oumbÀrlig del av den svenska komediscenen.

Möt Jonathan Rollins – En Multitalang pĂ„ Scen

Jonathan Àr inte bara komiker utan ocksÄ en mÄngsidig talang. Utöver sina standup-framtrÀdanden hörs han regelbundet i olika poddar och Àr mest kÀnd för sin succéserie pÄ YouTube, dÀr han lyssnar pÄ och recenserar klassiska svenska lÄtar. En amerikansk stjÀrna med ett hjÀrta för Sverige!

The Laugh House och Standup-Succé

Jonathan Rollins har satt avtryck som en av Sveriges mest erfarna engelsktalande komiker. Tillsammans med Johannes Brenning grundade han 2018 den ambulerande stÄuppklubben The Laugh House i Stockholm. Hans engagemang strÀcker sig ocksÄ till podcast-vÀrlden, dÀr han regelbundet gÀstar populÀra program som AMK Morgon och driver sin egen podcast, The Power Meeting Podcast.

Amerikansk Humor med Svensk Twist

PÄ scen levererar Jonathan en energisk mix av observationer, anekdoter och oemotstÄndlig charm. Med förmÄgan att engagera publiken och skapa oförglömliga skrattögonblick Àr han redo att ge dig en standup-upplevelse som Àr bÄde underhÄllande och engagerande.

 

Jonathan Rollins

Information om Jonathan Rollins

Hemsida: https://www.bashdaddyentertainment.com/