Josefin Sonck – En Unik Röst på Standupscenen

Möt Josefin Sonck, den finlandssvenska komikern och skådespelaren bosatt i Stockholm. Med ett unikt tilltal och en sylvass humor har Josefin gjort succé på landets största humorklubbar och etablerat sig som en betydande gestalt inom svensk standup.

Komikern med Det Unika Tilltalet

Josefin Sonck är känd för sitt unika tilltal och sin förmåga att blanda värme och lekfullhet med bitska iakttagelser. Ingen går säker när Josefin kliver upp på scenen, och hennes humor präglas av fantasifulla resonemang och träffsäkra karaktärer. Med en absurd och stundtals mörk botten skapar hon en föreställning som sticker ut och lockar publiken in i sitt egensinniga universum.

Prisbelönt och Mångsidig

År 2017 belönades Josefin Sonck med priset som ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan, och sedan dess har hon fortsatt leverera högklassig underhållning. Utöver standup har Josefin visat upp sin allsidighet som skådespelare och manusförfattare. Hon har medverkat i tv-program som ”Släng dig i Brunnen” och ”Spelskandalen” på SVT samt ”Vuxna Människor” på TV4 och Cmore.

Författarskap och Debutroman

Josefin Sonck expanderar sitt konstnärskap även till litteraturen. År 2020 debuterade hon som författare med den hyllade romanen ”Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren”. Hennes författarskap utforskar nya dimensioner och adderar ytterligare en dimension till hennes konstnärliga uttryck.

Mångfacetterad Konstnär

Utöver sitt framstående arbete inom komik och skådespeleri är Josefin en skicklig manusförfattare med projekt för radio, tv och kortfilmer. Hon har en pågående tv-serie under utveckling i samarbete med produktionsbolag, vilket ytterligare visar hennes mångfacetterade talang och engagemang för konsten.

Nyfiken på Livet och Samhället

Josefin Sonck är inte bara en komiker och skådespelare; hon är även en intellektuell konstnär med ett djupt intresse för politik, psykologi, filosofi och mänskligt beteende. Genom att blanda allvar med trams och nyfiket utforska världen omkring henne tar hon sin publik med på en resa genom olika aspekter av mänsklig existens.

En Underdog med Otroligt Driv

Född på Åland och emigrerad till Sverige, har Josefin Sonck snabbt etablerat sig som en av landets mest framstående komiker. Hennes underdogkänsla och otroliga driv skapar en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla på scenen. Med originella infallsvinklar och annorlunda ämnen bjuder Josefin på en unik och underhållande upplevelse.

Upptäck Josefin Sonck – en komiker, skådespelare och författare med en mångfacetterad och harmonisk fasad, men bakom den döljer sig en absurd och sylvass humor som har gjort succé på scener runt om i Sverige, som tillexempel den legendariska klubben Big Ben StandUp.

Josefin Sonck _

Information om Josefin Sonck _

Hemsida: https://www.instagram.com/josefinsonck/?hl=sv