Kirsty Armstrong – En Stjärna på Standupscenen

Upplev Kirsty Armstrongs Unika Scennärvaro och Humor

Kirsty Armstrong har tagit den svenska standupscenen med storm sedan hennes debut år 2016. Med enastående scennärvaro och humor som balanserar mellan älskvärdhet och skärpa, har Kirsty blivit en av de mest hyllade komikerna i Sverige. Hon prisades som Årets kvinnliga komiker på Svenska stand up-galan 2022 och är för närvarande aktuell i flera projekt, inklusive satirprogrammet Svenska Nyheter och sin egen föreställning ”Pöka”.

En Komiker med Kant och Scennärvaro

Kirsty Armstrong är mer än bara en komiker – hon är en underhållare med kant och en fantastisk scennärvaro. Med en bakgrund som sträcker sig från att vara sidekick i Big Brother till att vara programledare på Sveriges Radios Helgen i P3, visar Kirsty sin mångsidighet och förmåga att skapa skratt i olika sammanhang.

Årets Kvinnliga Komiker 2022

År 2022 kammade Kirsty hem priset som Årets kvinnliga komiker på Svenska stand up-galan. Detta är ett bevis på hennes förmåga att leverera humor som inte bara är skarp och intelligent utan också otroligt rolig och älskvärd.

Pöka – En Standupföreställning Utan Like

Kirsty Armstrongs egna turné, ”Pöka”, är en högst improviserad och härligt dum show där hon tar oss med på en resa genom det knasiga i både tjejer och killar, tröttheten på omvärlden och TikTok, samt otroliga anekdoter från ett sinnessjukt dejtingliv. Hon beskrivs som otroligt likable och ett naturfenomen på scenen.

Möt Kirsty Armstrong Live

Kirsty Armstrong är inte bara en komisk stjärna utan även en skicklig programledare, skådespelare och radioprogramledare. Hon kan bokas för en rad olika evenemang, från standupframträdanden och konferencieruppdrag till medverkan i film, tv och radio.

Kirsty Armstrong om Humor och Uppträdande

Kirsty Armstrong delar med sig av sitt unika perspektiv på humor och uppträdande. Hon berättar om hur hennes tidiga erfarenheter som elevrådsordförande och flyttande barn ledde till att hon upptäckte sitt roliga jag. Hon insåg tidigt att humor var nyckeln till att skapa vänskap och social gemenskap. Kirsty framhäver vikten av att ha kul själv på scenen och hur det skapar en äkthet som publiken kan känna och uppskatta.

Kirsty Armstrong – En Allsidig Underhållare

Med en imponerande karriär som sträcker sig över olika former av underhållning har Kirsty Armstrong cementerat sin plats som en av Sveriges mest älskade och talangfulla komiker. Hennes förmåga att kombinera skärpa med älskvärdhet och leverera humor i världsklass gör varje uppträdande med Kirsty till en minnesvärd och underhållande upplevelse.

Kirsty Armstrong för en Oförglömlig Upplevelse

Missa inte chansen att uppleva Kirsty Armstrong live på scenen. Oavsett om det är en standupföreställning, konferens eller TV-program, kommer Kirsty att leverera humor med precision och en unik charm.

Kirsty Armstrong _

Information om Kirsty Armstrong _

Hemsida: https://allthingslive.se/artist/kirsty-armstrong