Kodjo Akolor – Möt En Av Sveriges Mest Älskade Komiker och Programledare

Kodjo Akolor har ståuppat sedan 2005 när han tog sina första steg på Big Ben StandUp scenen.  Han är mest känd som en av programledarna för ”Morgonpasset i P3”, där hans sprudlande humör och snabba tunga har fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. År 2014 röstades han fram till Stora radiopriset som Årets manliga programledare.

Varför Kodjo Akolor?

Det går inte att inte tycka om Kodjo Akolor. Han är killen som får oss att piggna till på morgonen, skratta så tårarna sprutar och donera pengar till välgörenhet. Med en vass tunga, pricksäkra iakttagelser och ett sprudlande humör kan han sätta igång vilket evenemang som helst. Vill du ha en rolig, smart och professionell föreläsare, konferencier, moderator eller ståuppkomiker är Kodjo Akolor rätt person för dig!

Kodjo Akolors Unika Karriär

Kodjo Akolor är en av Sveriges mest omtyckta komiker och programledare. Varje vardagsmorgon i över fem år har han underhållit nationen i ”Morgonpasset i P3”. Han är så smittande glad att även den tröttaste av de morgontrötta lyssnarna kommer fram till jobbet med ett leende på läpparna!

År 2015 firade Kodjo Akolor tio år som komiker. Han turnerade med den uppmärksammade standup-föreställningen ”Brott mot jantelagen”, där han vreder och vände på svenskhet, blyghet och att våga ta plats. Föreställningen präglades av högt tempo, smarta iakttagelser, vilda imitationer och skruvad vardagskomik i äkta Kodjo-stil.

Kodjo Akolor som Programledare och Föreläsare

Kodjo Akolor har flera år i rad varit programledare för insamlingsprogrammet ”Musikhjälpen”, där hans förmåga att förmedla allvarliga budskap genom humor har gjort att viktiga insikter väcks utan att stämningen blir alltför tung. Hösten 2014 röstades han fram till vinnare av Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.

Är du på jakt efter en föreläsare, moderator, konferencier eller ståuppkomiker till ditt nästa evenemang? Med Kodjo Akolor får du en professionell underhållare som behärskar konsten att roa, charma och beröra en hel publik!

”Lättkränkt och långsint” – En Fortsatt Succé

Kodjo Akolors standupföreställning ”Lättkränkt och långsint” fortsätter att imponera. Efter den framgångsrika turnén under hösten kommer ännu fler städer få chansen att uppleva skratt, insikter och visdom som kommer med åldern. Föreställningen tar publiken på en resa genom Kodjos liv – från 40-årskris och tre barn till 16 år som underhållare.

Kodjo Akolor är en av Sveriges mest älskade komiker och hans förmåga att blanda humor med allvar får dig att både skratta och tänka till. Från vardagshumor till samhällssatir, Kodjo Akolor vet hur man vrider och vänder på det vi annars tar för givet!

Kodjos Mångsidighet och Framgångar

Kodjo Akolor är inte bara komiker och programledare, han har också varit värd för ”P3 Guld”, lett Musikhjälpen och varit en framstående deltagare i TV-program som ”Maestro” och ”Kodjos kval”. Hans mångsidighet sträcker sig från underhållning till föreläsningar för företag och workshops inom presentationsteknik.

Med en bakgrund präglad av motgångar och en vilja att överkomma dem har Kodjo Akolor etablerat sig som en av Sveriges mest framstående komiker och underhållare. Hans unika talang att förmedla viktiga budskap genom humor har gjort honom till en omtyckt och respekterad personlighet inom svensk underhållning.

Kodjo Akolor – Möt en artist som inte bara levererar skratt, utan också insikter och en oförglömlig upplevelse!

Kodjo Akolors “Lättkränkt och långsint” har gjorde succé när den spelades runtom i landet. Nu står det klart att turnén fortsätter i år – ännu fler städer ska få chansen att uppleva skratt, insikter och visdom (som kommer med åldern).

I ”Lättkränkt och långsint” tar Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare. Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa.

– Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig, hälsar Kodjo.

Om du saknat att höra Kodjo i radio och vill ha en underbar kväll att se fram emot – missa inte chansen att se ”Lättkränkt och långsint”.

Kodjo Akolor

Information om Kodjo Akolor

Hemsida: https://www.instagram.com/kodjoakolor/?hl=sv