Lasse Karlsson – En Standup Veteran med Oslagbar Charm!

Välkommen till världen av Lasse Karlsson, en av Sveriges mest respekterade och erfarna standup-komiker. Med över tre årtionden av skratt och underhållning under bältet, har Lasse gjort sig känd som en komiker med ovärdelig charm och en förmåga att trollbinda publiken från start till slut.

Resan från Handelshögskolan till Standup-Rampen!

Född den 1 april 1968 i Södertälje, är Lasse Karlsson en man av många talanger. Trots att han hoppat av Handelshögskolan har han skapat en framgångsrik karriär som komiker och standup-artist. Med en samhällsvetenskaplig bakgrund och 1,5 års studier vid American High School i Mexico City, har Lasse förfinat sin konst och byggt sitt namn som en av landets främsta komiker.

Från Tom Sawyer till Ståup-Debut!

Lasse Karlsson gjorde sin scen-debut redan vid 11 års ålder som Tom Sawyer. Men det var våren 1992 som han för första gången stod på standup-rampen på Statt i Södertälje. Maj samma år var det dags för hans debut på mer etablerade scener som Norra Brunn och Patricia. Sedan dess har han inte bara levererat skratt utan har också varit ”föråkare” eller uppvärmare åt världskända komiker som Eddie Izzard, och det är ofta Lasse man minns och pratar om efteråt.

TV-Kändis och Ödmjuk Ståuppare!

Lasse Karlsson har inte bara trollbundit live-publiken utan har även blivit en kändis på TV. Du har sett honom i SVTs Babben & Co, ”Släng dig i Brunnen”, Stockholm Live, samt flertalet andra nöjesprogram. Med sitt tunga uppdrag som förkomiker till Eddie Izzard har han visat att han kan stå sin egen mot världens komedielejon.

En Mästare på Scenen och Bakom Kulisserna!

Under 90-talet syntes Lasse i populära TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd med mera. På 00-talet var han med och skrev komediserien Falkenswärds möbler och var producent för TV4:s Time Out. Som om det inte vore nog, gick han även till final i Comedy Fight Club på TV3, där han framröstades av publiken. På Malmö Comedy Festival mottog han priset som ”Komikernas egen Favorit”.

Lasse Karlsson – Komikern och Talarkoachen!

Lasse är inte bara en skicklig komiker utan har också blivit en eftertraktad konferencier för både företagsevent och stora konferenser. Med sin långa erfarenhet som moderator, TV-producent och programledare, leder han paneldiskussioner och knyter ihop evenemang på ett humoristiskt sätt. Han är även en uppskattad talarcoach och delar med sig av sina insikter om kreativitet och humor i arbetslivet.

Lasse Karlsson

Information om Lasse Karlsson

Hemsida: