Upptäck en Unik Underhållningsupplevelse med Lasse Nilsen!

Välkommen till en värld av skratt och förundran med Lasse Nilsen, en av Sveriges mest hyllade ståuppkomiker och mimartister! Med över tio år av erfarenhet från scenen, både nationellt och internationellt, bjuder Lasse på en föreställning som utmanar förväntningar och överraskar sin publik.

Lasse Nilsen – En Komiker som Vågar Gå Sin Egen Väg!

Med en unik kombination av politisk satir och subtila mimiska uttryck skapar Lasse en föreställning som inte lämnar någon oberörd. Han tar oss med på en resa genom absurditetens värld, där inget ämne är för svårt eller för kontroversiellt att ta upp. Från Norra Brunn till Big Ben Stand Up, Lasse har gjort sig ett namn som en av de främsta inom svensk standup.

En Fusion av Mim och Standup som Sätter Skrattet i Centrum!

Med en bakgrund som den enda komikern i världen med fem års utbildning från l´ecole de mime d´Etienne Decroux i Paris, skapar Lasse en föreställning som balanserar mellan det visuella och det verbala. Hans kroppskontroll är enastående och hans förmåga att skapa fysiska illusioner på scenen är svårslagen. Det är standup, fast inte bara det. Det är mim, fast på ett helt nytt sätt. Det är teater, fast ännu bättre!

Ett Måste på Big Ben Stand Up!

Miss inte chansen att uppleva Lasse Nilsen live på Big Ben Stand Up! Med sin unika stil och en show full av humor och överraskningar, är han en av de mest efterlängtade komikerna på Stockholms scen. Kom och skratta med oss när Lasse tar oss med på en oförglömlig resa genom humorens underbara värld!

Besök Big Ben Stand Up och upplev en kväll fylld av skratt och glädje!

Lasse Nilsen

Information om Lasse Nilsen

Hemsida: